Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: 19 Mayıs
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11316
OLAP_C ajansspor.com
tt4b Tactiek x532
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 51.6
formidabel Schieten redelijk
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Birten is nu in balbezit. Birten met een sublieme pass. Kayseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayseri geeft een hoge lob. Taş krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soyan is nu in balbezit. Soyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - ajansspor.com 1:0

6e minuut.
Kayseri geeft een hoge lob. Soyan is nu in balbezit. Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan verovert de bal door een tackle van achteren. Soyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Alispahić met de inworp. Şabanov met een sublieme pass. Kayseri rent richting de bal. Tokatlıoğlu onderschept slim de pass. Tokatlıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Birse probeert naar een medespeler te passen. Drážka rent richting de bal. Drážka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tokatlıoğlu de bal. Tokatlıoğlu schiet op doel. Pereszlucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Mavi probeert naar een medespeler te passen. Alispahić is nu in balbezit. Alispahić passt de bal in één keer door. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Tokatlıoğlu draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tokatlıoğlu is nu in balbezit. Birten is nu in balbezit. Tokatlıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birten wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Kayseri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taş de bal. Taş passt de bal met de wreef. Soyan is nu in balbezit. Soyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Atabeyoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sezen komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Keseroğlu met een sublieme pass. Balparmak rent richting de bal. Balparmak passt de bal met de wreef. Soyan is nu in balbezit. Soyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Alispahić rent richting de bal. Alispahić passt de bal in één keer door. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Birse rent richting de bal. Birse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mavi met een sublieme pass. Daar is Alispahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alispahić probeert naar een medespeler te passen. Tokatlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Sezen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavi probeert naar een medespeler te passen. Alispahić met een sublieme pass. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Tokatlıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Inoha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balparmak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alispahić rent richting de bal. Alispahić draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 62%, ajansspor.com 38%.
OLAP_C - ajansspor.com 1:0

54e minuut.
Atar geeft een lange en hoge pass. Birten bereikt de bal nog maar net als eerste. Drážka onderschept slim de pass. Drážka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Balparmak met de inworp. Keseroğlu probeert naar een medespeler te passen. Soyan is nu in balbezit. Soyan haalt uit met een fantastische trap. Şakır probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Şakır geeft een hoge lob. Klungelig pakt Servetli de bal. Tokatlıoğlu is nu in balbezit. Tokatlıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLAP_C - ajansspor.com 1:1

63e minuut.
Keseroğlu passt de bal met de wreef. Balparmak probeert naar een medespeler te passen. Soyan is nu in balbezit. Soyan draait met de bal, schiet en ... Telateş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - ajansspor.com 2:1

64e minuut.
Klungelig pakt Tokatlıoğlu de bal. Soyan begaat een overtreding. Tokatlıoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mavi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tokatlıoğlu kopt de bal weg. Daar is Birse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tokatlıoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLAP_C - ajansspor.com 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 55%, ajansspor.com 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLAP_C - ajansspor.com 2:2