Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: ULU ARENA
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3860
ULU SPOR mahirspor
normaLl Tactiek 442
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 50.7
very good Schieten very good
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Sever verovert de bal door een tackle van achteren. Sever met een sublieme pass. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - mahirspor 1:0

9e minuut.
Acıbadem heeft problemen om de bal te vangen. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu speelt de bal door. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem schiet op doel. Yılmaz bokst de bal weg.

20e minuut.
Daar is Baniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniciu passt de bal zonder na te denken. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem draait met de bal, schiet en ... Beşenk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yılmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berkiner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sever is nu in balbezit. Sever draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Alimoğlu kopt de bal weg. Leja is nu in balbezit. Leja speelt de bal door. Sever is nu in balbezit. Sever haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Yılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Şahbaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitti rent richting de bal. Şahbaz onderschept slim de pass. Şahbaz geeft een hoge lob. Gün krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 44%, mahirspor 56%.
ULU SPOR - mahirspor 1:0

51e minuut.
Baniciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acıbadem is nu in balbezit. Şenbay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şenbay krijgt een gele kaart. Acıbadem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Acıbadem neemt zijn aanloop. Yılmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Hunoğlu probeert naar een medespeler te passen. Şahbaz is nu in balbezit. Şahbaz passt de bal in één keer door. Genç is nu in balbezit. Genç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Şenbay met een snelle inworp. Hunoğlu is nu in balbezit. Demir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demir krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Demir probeert naar een medespeler te passen. Acıbadem rent richting de bal. Baniciu is nu in balbezit. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Göktepe kopt de bal weg. Hunoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Baniciu begaat een overtreding. Baniciu krijgt een gele kaart. Hunoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şenbay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Sitti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genç rent richting de bal. Genç schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 42%, mahirspor 58%.
ULU SPOR - mahirspor 1:0