Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşikdüzüspor Deliler
PLS m9 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
39 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten weak
good Passen weak
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Güneylioğlu is nu in balbezit. Güneylioğlu geeft een lange en hoge pass. Jełowicki kopt de bal weg. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 1:0

6e minuut.
Daar is Cicimen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga passt de bal zonder na te denken. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zarifel onderschept slim de pass. Zarifel speelt de bal door. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga draait met de bal, schiet en ... Güneylioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zieleziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bokłaga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 2:0

13e minuut.
Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury passt de bal met de wreef. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hamşo speelt de bal door. Bokłaga heeft problemen om de bal te vangen. Bokłaga speelt de bal door. Bury is nu in balbezit. Bury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 3:0

21e minuut.
Hamşo kopt de bal weg. Günsel heeft problemen om de bal te vangen. Zarifel probeert naar een medespeler te passen. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap. Sepetçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cicimen de bal. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 4:0

22e minuut.
Dobrišius verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oskay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskay draait met de bal, schiet en ... Samatyalı bokst de bal weg.

27e minuut.
Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński geeft een hoge lob. Bury rent richting de bal. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 5:0

30e minuut.
Dobrišius passt de bal in één keer door. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński met een sublieme pass. Bury is nu in balbezit. Bury draait met de bal, schiet en ... Sepetçi bokst de bal weg.

32e minuut.
Jełowicki speelt de bal door. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury passt de bal met de wreef. Zarifel rent richting de bal. Zarifel passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Aldana kopt de bal weg. Daar is Zarifel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarifel passt de bal zonder na te denken. Bury is nu in balbezit. Bury draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 6:0

36e minuut.
Zieleziński passt de bal zonder na te denken. Zarifel is nu in balbezit. Zarifel passt de bal zonder na te denken. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aldana verovert de bal door een tackle van achteren. Aldana geeft de bal voor. Daar is Cicimen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dobrišius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrišius geeft een lange en hoge pass. Zieleziński kopt de bal weg. Bury rent richting de bal. Bury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 7:0

44e minuut.
Mazurek rent richting de bal. Balkaner onderschept slim de pass. Balkaner passt de bal zonder na te denken. Oskay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Aldana trapt de bal weg van het doel. Zieleziński kopt de bal weg. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşikdüzüspor 37%, Deliler 63%.
Beşikdüzüspor - Deliler 7:0

46e minuut.
Balkaner speelt de bal door. Günsel is nu in balbezit. Bokłaga onderschept slim de pass. Zarifel rent richting de bal. Zarifel draait met de bal, schiet en ... Sepetçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 8:0

48e minuut.
Zieleziński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Asilefe de bal onder controle te krijgen. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cicimen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hamşo zal de hoekschop nemen. Daar is Bokłaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jełowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel rent richting de bal. Zarifel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zarifel is nu in balbezit. Bury rent richting de bal. Bury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 9:0

54e minuut.
Stankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel passt de bal zonder na te denken. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sepetçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sepetçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Şen kopt de bal weg. Zarifel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Güneylioğlu de bal. Bury rent richting de bal. Bury draait met de bal, schiet en ... Sepetçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Klungelig pakt Mazurek de bal. Mazurek geeft een hoge lob. Daar is Güneylioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga haalt uit met een fantastische trap. Sepetçi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 10:0

63e minuut.
Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana geeft een lange en hoge pass. Bokłaga kopt de bal weg. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury haalt uit met een fantastische trap. Sepetçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Güneylioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap. Sepetçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 11:0

69e minuut.
Günsel speelt de bal door. Zarifel is nu in balbezit. Zarifel passt de bal zonder na te denken. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Özertem heeft problemen om de bal te vangen. Mazurek onderschept slim de pass. Mazurek probeert naar een medespeler te passen. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Sepetçi met een harde bal richting middenveld. Zieleziński kopt de bal weg. Daar is Bury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sepetçi trapt de bal weg van het doel. Zieleziński kopt de bal weg. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury schiet op doel. Sepetçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 12:0

82e minuut.
Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga passt de bal in één keer door. Bury is nu in balbezit. Bury schiet op doel. Sepetçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga draait met de bal, schiet en ... Sepetçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - Deliler 13:0

85e minuut.
Hamşo met een snelle inworp. Dobrišius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrišius geeft een hoge lob. Bury is nu in balbezit. Bury schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel passt de bal zonder na te denken. Bury is nu in balbezit. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşikdüzüspor 14%, Deliler 86%.
Beşikdüzüspor - Deliler 13:0