Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Звезда Победа
Pressure Tactiek 2023
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 57
excellent Schieten good
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calizzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palmezano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Palmezano neemt zijn aanloop. Vrancken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Звезда - Победа 0:1

20e minuut.
Botvinnik rent richting de bal. Palič onderschept slim de pass. Palič met een sublieme pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Rybakou bokst de bal weg.

37e minuut.
Drejan onderschept slim de pass. Drejan passt de bal in één keer door. Prapor bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski rent richting de bal. Badowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Calizzi geeft een hoge lob. Bérczy kopt de bal weg. Englaro met een sublieme pass. Ananko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ananko schiet op doel. Vrancken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Звезда 46%, Победа 54%.
ФК Звезда - Победа 0:1

48e minuut.
Felsztyński geeft een lange en hoge pass. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogrebnyak begaat een overtreding. Pogrebnyak krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Badowski kopt de bal weg. Leone is nu in balbezit. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski draait met de bal, schiet en ... Rybakou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Звезда - Победа 1:1

62e minuut.
Leone onderschept slim de pass. Leone passt de bal zonder na te denken. Palič met een sublieme pass. Badowski is nu in balbezit. Badowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

66e minuut.
Bérczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bérczy geeft de bal voor. Speriatu probeert de bal aan de voet te houden. Pulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulga geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ananko met een snelle inworp. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski geeft de bal voor. Felsztyński controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Felsztyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ananko met een snelle inworp. Piekutowski is nu in balbezit. Piekutowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pulga probeert de bal met de borst te controleren. Palmezano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pulga. Pulga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Звезда 54%, Победа 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Звезда - Победа 1:1