Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WernblooM brothers ZRSK
7-8 Tactiek 523
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 44.3
excellent Schieten average
formidable Passen average
good Verdedigen solid


1e minuut.
Parshin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nekrasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Shchelkunov speelt de bal door. Figueredo rent richting de bal. Nekrasov onderschept slim de pass. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Possato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - ZRSK 1:0

14e minuut.
Zadachin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krutikov speelt de bal door. Klungelig pakt Shchelkunov de bal. Shchelkunov geeft de bal voor. Daar is Mak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Ziemianin kopt de bal weg. Klungelig pakt Krutikov de bal. Krutikov probeert naar een medespeler te passen. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Isaev verovert de bal door een tackle van achteren. Isaev probeert naar een medespeler te passen. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Possato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - ZRSK 2:0

23e minuut.
Prispichilo is nu in balbezit. Isaev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nekrasov de bal. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prpa de bal onder controle te krijgen. Possato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Figueredo onderschept slim de pass. Figueredo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krutikov met de inworp. Shchelkunov geeft een hoge lob. Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Inworp. Krutikov met een snelle inworp. Shchelkunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchelkunov geeft de bal voor. Parshin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Ziemianin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchelkunov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchelkunov met een sublieme pass. Nekrasov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Possato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 35%, ZRSK 65%.
WernblooM brothers - ZRSK 2:0

48e minuut.
Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov verovert de bal door een tackle van achteren. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Possato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - ZRSK 3:0

51e minuut.
Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov passt de bal zonder na te denken. Figueredo verovert de bal door een tackle van achteren. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Possato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ojeda geeft de bal voor. Zadachin met een sublieme pass. Ryzhov met een sublieme pass. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Possato bokst de bal weg.

68e minuut.
Isaev verovert de bal door een tackle van achteren. Isaev probeert naar een medespeler te passen. Ryzhov speelt de bal door. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Shchelkunov is nu in balbezit. Shchelkunov geeft een lange en hoge pass. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Shchelkunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ryzhov kopt de bal weg. Klungelig pakt Prpa de bal. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov schiet op doel. Possato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - ZRSK 4:0

78e minuut.
Balagurov met een snelle inworp. Isaev rent richting de bal. Isaev geeft de bal voor. Nekrasov maakt een snoekduik en kopt de bal. Possato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - ZRSK 5:0

80e minuut.
Parshin is nu in balbezit. Parshin geeft de bal voor. Shchelkunov speelt de bal door. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Shchelkunov geeft een hoge lob. Daar is Parshin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov geeft een lange en hoge pass. Figueredo probeert de bal met de borst te controleren. Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parshin rent richting de bal. Parshin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - ZRSK 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 30%, ZRSK 70%.
WernblooM brothers - ZRSK 6:0