Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SUMMERSTARS Molchalivyje Osly
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Polyakov met de inworp. Evdakimov is nu in balbezit. Zhideev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhideev geeft een lange en hoge pass. Nizhegorodov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Popov passt de bal in één keer door. Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtifeev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evtifeev krijgt een gele kaart. Shchvetz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Shchvetz kan niet meer verder spelen. Kalchak komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Bobior is nu in balbezit. Bobior geeft de bal voor. Inworp. Drozdov met de inworp. Fersman heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Galochkin passt de bal met de wreef. Levchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Levchenko met een sublieme pass. Evtifeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtifeev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SUMMERSTARS - Molchalivyje Osly 1:0

38e minuut.
Kodzhebash verovert de bal door een tackle van achteren. Kodzhebash geeft een lange en hoge pass. Galushkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belkin rent richting de bal. Belkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SUMMERSTARS - Molchalivyje Osly 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUMMERSTARS 56%, Molchalivyje Osly 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SUMMERSTARS - Molchalivyje Osly 1:1

59e minuut.
Bobior geeft de bal voor. Inworp. Drozdov met de inworp. Fersman is nu in balbezit. Fersman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUMMERSTARS 65%, Molchalivyje Osly 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SUMMERSTARS - Molchalivyje Osly 1:1