Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanatchikova Dacha Vityazi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Rogovskij passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bushkov de bal. Bushkov met een sublieme pass. Razinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Razinskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gankin rent richting de bal. Gankin probeert naar een medespeler te passen. Degtev rent richting de bal. Ivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zabaluev passt de bal in één keer door. Galimov rent richting de bal. Razinskij rent richting de bal. Razinskij schiet op doel. Na een snelle pass probeert Voznesenskiy de bal onder controle te krijgen. Kapustin bokst de bal weg.

37e minuut.
Voznesenskiy onderschept slim de pass. Bushkov onderschept slim de pass. Bushkov met een sublieme pass. Razinskij rent richting de bal. Razinskij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sennikov rent richting de bal. Makarov onderschept slim de pass. Makarov probeert naar een medespeler te passen. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanatchikova Dacha 61%, Vityazi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanatchikova Dacha - Vityazi 0:0

48e minuut.
Bushkov verovert de bal door een tackle van achteren. Bushkov passt de bal zonder na te denken. Razinskij is nu in balbezit. Razinskij draait met de bal, schiet en ... Kapustin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - Vityazi 0:1

51e minuut.
Ivanov is nu in balbezit. Ivanov passt de bal in één keer door. Daar is Sennikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanov rent richting de bal. Ivanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Sisyaev passt de bal met de wreef. Gankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gankin passt de bal met de wreef. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Galimov onderschept slim de pass. Galimov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sennikov de bal. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kanatchikova Dacha - Vityazi 1:1

60e minuut.
Rogovskij geeft een lange en hoge pass. Zakatov is nu in balbezit. Zakatov geeft een hoge lob. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dudkin kopt de bal weg. Klungelig pakt Radimov de bal. Dudkin rent richting de bal. Radimov rent richting de bal. Radimov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gankin passt de bal met de wreef. Sisyaev rent richting de bal. Sisyaev probeert naar een medespeler te passen. Ivanov rent richting de bal. Ivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - Vityazi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanatchikova Dacha 64%, Vityazi 36%.
Kanatchikova Dacha - Vityazi 2:1