Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irtysh FkOrlovskiy
Normal Tactiek 343
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gubajdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubajdullin probeert naar een medespeler te passen. Shalimov met een sublieme pass. Egorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Egorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - FkOrlovskiy 1:0

5e minuut.
Podshivalov rent richting de bal. Podshivalov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shalimov met de inworp. Evsikov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gubajdullin is nu in balbezit. Gubajdullin passt de bal zonder na te denken. Pokhomskij kan de bal niet met de borst controleren. Shvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zherdev kopt de bal weg. Taranov heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Rubin zijn tegenspeler op de grond. Taranov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Taranov kan niet meer verder spelen. Zaplatkin komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Shalimov probeert naar een medespeler te passen. Egorov rent richting de bal. Podshivalov rent richting de bal. Egorov verovert de bal door een tackle van achteren. Egorov draait met de bal, schiet en ... Malafeev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Egorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Egorov schiet op doel. Malafeev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Podshivalov rent richting de bal. Shalimov onderschept slim de pass. Shalimov probeert naar een medespeler te passen. Egorov rent richting de bal. Egorov haalt uit met een fantastische trap. Malafeev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Rubin de bal. Rubin passt de bal in één keer door. Zhabenkov speelt de bal door. Klungelig pakt Shvan de bal. Shvan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irtysh 50%, FkOrlovskiy 50%.
Irtysh - FkOrlovskiy 1:0

64e minuut.
Zheltonos speelt de bal door. Kozhemiakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozhemiakin geeft een hoge lob. Egorov rent richting de bal. Egorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - FkOrlovskiy 2:0

71e minuut.
Zhabinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozhemiakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozhemiakin passt de bal met de wreef. Shvan rent richting de bal. Shvan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Negoduev rent richting de bal. Negoduev geeft een lange en hoge pass. Podshivalov heeft problemen om de bal te vangen. Egorov rent richting de bal. Egorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Shalimov met een sublieme pass. Egorov is nu in balbezit. Kurochkin is nu in balbezit. Egorov onderschept slim de pass. Egorov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irtysh 38%, FkOrlovskiy 62%.
Irtysh - FkOrlovskiy 2:0