Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarazhennyje Barsuki Iduschije Tsari
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Plotzenko probeert naar een medespeler te passen. Perevalov is nu in balbezit. Zalomaev onderschept slim de pass. Zhideev onderschept slim de pass. Zhideev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Iduschije Tsari 0:1

9e minuut.
Vorontsov onderschept slim de pass. Vorontsov geeft de bal voor. Petrakov rent richting de bal. Petrakov haalt uit met een fantastische trap. Isinbaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zarazhennyje Barsuki - Iduschije Tsari 1:1

13e minuut.
Kasparov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhideev rent richting de bal. Zhideev geeft de bal voor. Tkachenko is nu in balbezit. Tkachenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kavkazov controleert de bal met de borst. Perevalov verovert de bal door een tackle van achteren. Mamin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perevalov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhideev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kaverin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kasparov neemt de hoekschop. Perevalov springt en kopt de bal. Kaverin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Iduschije Tsari 1:2

22e minuut.
Anyukov geeft de bal voor. Tkachenko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mamin de bal onder controle te krijgen. Perevalov rent richting de bal. Perevalov haalt uit met een fantastische trap. Kaverin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kavkazov kopt de bal weg. Vorontsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorontsov geeft de bal voor. Petrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ivahin rent richting de bal. Petrakov rent richting de bal. Ivahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zarazhennyje Barsuki - Iduschije Tsari 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Barsuki 53%, Iduschije Tsari 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zarazhennyje Barsuki - Iduschije Tsari 2:2

65e minuut.
Makshanzev met de inworp. Ivahin kan de bal niet met de borst controleren. Plotzenko is nu in balbezit. Ivahin onderschept slim de pass. Ivahin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kavkazov is nu in balbezit. Tkachenko is nu in balbezit. Tkachenko passt de bal met de wreef. Perevalov is nu in balbezit. Perevalov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ivahin passt de bal zonder na te denken. Petrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakov passt de bal met de wreef. Ivahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivahin schiet op doel. Isinbaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Barsuki 51%, Iduschije Tsari 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zarazhennyje Barsuki - Iduschije Tsari 2:2