Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Splašené Ovečky Eintracht Trnava
sheep Tactiek hrrr na mně
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 67.2
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
De Bruyne passt de bal zonder na te denken. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgutin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burgutin krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Rusinák geeft een lange en hoge pass. Chyba kopt de bal weg. Piñas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bossi de bal onder controle te krijgen. Chyba krijgt zijn hoofd ertegen. Pacan bokst de bal weg.

14e minuut.
Rusinák met de inworp. De Bruyne speelt de bal door. Teuns probeert naar een medespeler te passen. Chyba is nu in balbezit. Chyba schiet op doel. Pacan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sterescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pernambuco de bal. Sterescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sterescu geeft een hoge lob. Volpe maakt een snoekduik en kopt de bal. Pacan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kanoč passt de bal zonder na te denken. Teuns is nu in balbezit. Teuns geeft de bal voor. Volpe maakt een snoekduik en kopt de bal. Pacan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Borrego met de inworp. Pernambuco rent richting de bal. Sterescu begaat een overtreding. Pernambuco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pernambuco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kanoč verovert de bal door een tackle van achteren. Kanoč speelt de bal door. Piñas is nu in balbezit. Piñas geeft de bal voor. Chyba krijgt zijn hoofd ertegen. Pacan bokst de bal weg.

33e minuut.
Kelíšek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tavernier de bal. Rusinák begaat een overtreding. Tavernier raakt geblesseerd tijdens het duel. Kelíšek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sterescu speelt de bal door. Teuns met een sublieme pass. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel. Pacan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Eintracht Trnava 1:0

42e minuut.
Volpe is nu in balbezit. Teuns rent richting de bal. Teuns passt de bal zonder na te denken. Chyba is nu in balbezit. Chyba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chyba rent richting de bal. Chyba draait met de bal, schiet en ... Pacan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 30%, Eintracht Trnava 70%.
Splašené Ovečky - Eintracht Trnava 1:0

46e minuut.
Štoklasa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Chyba rent richting de bal. Belko is nu in balbezit. Chyba onderschept slim de pass. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rabich geeft een hoge lob. Hortêncio rent richting de bal. Štoklasa begaat een overtreding. Štoklasa krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Tavernier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sterescu probeert de bal met de borst te controleren. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... Czerep probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Splašené Ovečky - Eintracht Trnava 1:1

76e minuut.
Kanoč onderschept slim de pass. Kanoč geeft een lange en hoge pass. Štoklasa kopt de bal weg. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Tavernier haalt uit met een fantastische trap. Czerep probeert naar een medespeler te passen. Piñas is nu in balbezit. Piñas geeft de bal voor. Chyba springt en kopt de bal. Pacan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kelíšek rent richting de bal. Inworp. De Bruyne met een snelle inworp. Teuns geeft een lange en hoge pass. Štoklasa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 40%, Eintracht Trnava 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Splašené Ovečky - Eintracht Trnava 1:1