Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LISTERINE WATER Botafogo Piešťany
WATER Tactiek weiss
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Horvát rent richting de bal. Horvát geeft een hoge lob. Inworp. Rijo met de inworp. Teroitich geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Toledo Fernández met een sublieme pass. Daar is Uhlárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhlárik probeert naar een medespeler te passen. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Król passt de bal zonder na te denken. Folytin met een sublieme pass. Basista is nu in balbezit. Basista draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wijnaldum bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnaldum geeft de bal voor. Uhlárik geeft de bal voor. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Uhlárik speelt de bal door. Król is nu in balbezit. Król passt de bal met de wreef. Caneta is nu in balbezit. Caneta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Dvorák geeft een lange en hoge pass. Furpak kopt de bal weg. Subi heeft problemen om de bal te vangen. Caneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Król speelt de bal door. Furpak rent richting de bal. Toledo Fernández begaat een overtreding. Toledo Fernández krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rijo met een snelle inworp. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández passt de bal in één keer door. Pasieczny rent richting de bal. Pasieczny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Uhlárik met een sublieme pass. Król is nu in balbezit. Król passt de bal zonder na te denken. Caneta is nu in balbezit. Caneta draait met de bal, schiet en ... Rogański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Uhlárik passt de bal met de wreef. Furpak is nu in balbezit. Furpak speelt de bal door. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Furpak met een sublieme pass. Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Król passt de bal zonder na te denken. Caneta is nu in balbezit. Caneta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Caneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caneta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Król wilt de vrije trap nemen. Basista krijgt zijn hoofd ertegen. Rogański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Uhlárik verovert de bal door een tackle van achteren. Puchý geeft een hoge lob. Folytin bereikt de bal nog maar net als eerste. Folytin geeft de bal voor. Daar is Wijnaldum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LISTERINE WATER 65%, Botafogo Piešťany 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LISTERINE WATER - Botafogo Piešťany 0:0

49e minuut.
Folytin heeft problemen om de bal te vangen. Folytin geeft de bal voor. Crivelli heeft problemen om de bal te vangen. Caneta is nu in balbezit. Caneta draait met de bal, schiet en ... Rogański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Doeltrap. Trott komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Caneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnaldum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caneta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uzal komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Crivelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Król met de inworp. Caneta is nu in balbezit. Caneta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Inworp. Zuzarte komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Furpak passt de bal met de wreef. Uhlárik met een sublieme pass. Folytin is nu in balbezit. Folytin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Botafogo Piešťany 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LISTERINE WATER 67%, Botafogo Piešťany 33%.
LISTERINE WATER - Botafogo Piešťany 0:1