Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NUFC Sliač Snipers Vištuk
Novy system Tactiek Defenzivna
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Caboský passt de bal met de wreef. Dočekal is nu in balbezit. Dočekal passt de bal zonder na te denken. Kidala is nu in balbezit. Kidala schiet op doel. Žoločik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Budíšek rent richting de bal. Budíšek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - Snipers Vištuk 1:0

5e minuut.
Daar is Kidala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dočekal neemt de hoekschop. Kidala springt en kopt de bal. Žoločik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - Snipers Vištuk 2:0

8e minuut.
Ferrari passt de bal in één keer door. Szumilas is nu in balbezit. Szumilas geeft een lange en hoge pass. Barbadillo heeft problemen om de bal te vangen. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... Teslár bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Castro rent richting de bal. Budíšek onderschept slim de pass. Cazacu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Budíšek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kidala neemt de penalty, wat een uithaal! Žoločik bokst de bal weg.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruidisch met een snelle inworp. Bieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniuk geeft een hoge lob. Áñez heeft problemen om de bal te vangen. Teslár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Dočekal is nu in balbezit. Ruidisch verovert de bal door een tackle van achteren. Ruidisch geeft de bal voor. Áñez springt en kopt de bal. Teslár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - Snipers Vištuk 2:1

31e minuut.
Szumilas kopt de bal weg. Áñez rent richting de bal. Havaš verovert de bal door een tackle van achteren. Barbadillo onderschept slim de pass. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szumilas rent richting de bal. Szumilas geeft een lange en hoge pass. Teslár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas speelt de bal door. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. Teslár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NUFC Sliač - Snipers Vištuk 2:2

38e minuut.
Bieniuk passt de bal in één keer door. Jajko rent richting de bal. Áñez verovert de bal door een tackle van achteren. Áñez draait met de bal, schiet en ... Teslár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - Snipers Vištuk 2:3

41e minuut.
Havaš kopt de bal weg. Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas passt de bal in één keer door. Daar is Barbadillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbadillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bieniuk passt de bal in één keer door. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo is nu in balbezit. Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Áñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - Snipers Vištuk 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUFC Sliač 63%, Snipers Vištuk 37%.
NUFC Sliač - Snipers Vištuk 2:4

49e minuut.
Áñez rent richting de bal. Áñez passt de bal in één keer door. Barbadillo heeft problemen om de bal te vangen. Barbadillo schiet op doel. Teslár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - Snipers Vištuk 2:5

50e minuut.
Jurat is nu in balbezit. Jurat probeert naar een medespeler te passen. Dočekal rent richting de bal. Dočekal geeft de bal voor. Budíšek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Castro speelt de bal door. Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas geeft een hoge lob. Barbadillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Teslár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - Snipers Vištuk 2:6

56e minuut.
Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jajko krijgt een gele kaart. Áñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferrari komt bij de bal en schiet. Teslár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Daar is Havaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bieniuk krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Jajko geeft een lange en hoge pass. Budíšek kopt de bal weg. Kidala rent richting de bal. Kidala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Caboský rent richting de bal. Cazacu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caboský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caboský kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Žoločik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - Snipers Vištuk 3:6

81e minuut.
Bieniuk passt de bal met de wreef. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurat. Jurat krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bieniuk speelt de bal door. Szumilas is nu in balbezit. Szumilas probeert naar een medespeler te passen. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUFC Sliač 54%, Snipers Vištuk 46%.
NUFC Sliač - Snipers Vištuk 3:6