Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gisbernau Botafogo Piešťany
popic Tactiek Weiss 2
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
16 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Petrák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Ismail met de inworp. Lungu rent richting de bal. Lungu probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Puchý geeft een hoge lob. Basista is nu in balbezit. Basista passt de bal zonder na te denken. Caneta heeft problemen om de bal te vangen. Caneta draait met de bal, schiet en ... Jennis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Botafogo Piešťany 0:1

9e minuut.
Petrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu verovert de bal door een tackle van achteren. Lungu passt de bal met de wreef. Avesti rent richting de bal. Avesti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dzsudzsák is nu in balbezit. Dvorák onderschept slim de pass. Dvorák passt de bal in één keer door. Uhlárik probeert naar een medespeler te passen. Munck geeft een hoge lob. Hudzík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Król passt de bal met de wreef. Furpak geeft een lange en hoge pass. Basista is nu in balbezit. Basista haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lungu rent richting de bal. Caneta onderschept slim de pass. Caneta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Botafogo Piešťany 0:2

23e minuut.
Lungu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cardozo de bal. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród met een sublieme pass. Dzsudzsák rent richting de bal. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród draait met de bal, schiet en ... Hudzík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lungu rent richting de bal. Lungu geeft de bal voor. Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesti draait met de bal, schiet en ... Hudzík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Botafogo Piešťany 1:2

34e minuut.
Petrák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lungu met een sublieme pass. Uhlárik probeert naar een medespeler te passen. Basista rent richting de bal. Basista schiet op doel. Jennis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo geeft de bal voor. Dzsudzsák is nu in balbezit. Avesti is nu in balbezit. Avesti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dzsudzsák heeft problemen om de bal te vangen. Furpak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzsudzsák onderschept slim de pass. Dzsudzsák schiet op doel. Hudzík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Daar is Basista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luder onderschept slim de pass. Luder geeft een hoge lob. Avesti rent richting de bal. Avesti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Petrák de bal. Król met een sublieme pass. Caneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Botafogo Piešťany 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 57%, Botafogo Piešťany 43%.
gisbernau - Botafogo Piešťany 1:3

46e minuut.
Vasák komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Caneta kopt de bal weg. Pedrosa geeft een lange en hoge pass. Horvát probeert de bal met de borst te controleren. Dzsudzsák rent richting de bal. Dzsudzsák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. van de Haar komt het veld opgelopen. Trop komt het veld opgelopen.

54e minuut.
bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail passt de bal zonder na te denken. Avesti rent richting de bal. Avesti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Botafogo Piešťany 2:3

55e minuut.
Trott komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Moczybród is nu in balbezit. Moczybród passt de bal met de wreef. Lungu geeft een lange en hoge pass. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar schiet op doel. Hudzík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Basista is nu in balbezit. Basista passt de bal zonder na te denken. Munck heeft problemen om de bal te vangen. Trop is nu in balbezit. Trop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lungu speelt de bal door. Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Ismail neemt de hoekschop. Moczybród kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Moczybród rent richting de bal. Moczybród geeft een hoge lob. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar draait met de bal, schiet en ... Hudzík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gisbernau - Botafogo Piešťany 3:3

78e minuut.
Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ismail met een sublieme pass. Cedro speelt de bal door. van de Haar rent richting de bal. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. Hudzík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Moczybród passt de bal in één keer door. Avesti is nu in balbezit. Dvorák geeft een lange en hoge pass. Basista is nu in balbezit. Basista draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Vágner komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Jennis met een harde bal richting middenveld. Avesti kopt de bal weg. Cedro kan de bal niet met de borst controleren. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar draait met de bal, schiet en ... Hudzík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 57%, Botafogo Piešťany 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gisbernau - Botafogo Piešťany 3:3