Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:43
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Bulov pasienik
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29636
CF Čukaričky Dechtice 1.FC Dolní Kutálci
baraz Tactiek 2023 Repre ATT
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 57.6
solid Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Krajč met een snelle inworp. Štafárik is nu in balbezit. Štafárik geeft de bal voor. Priolo rent richting de bal. Priolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Štafárik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shirazi is nu in balbezit. Shirazi geeft de bal voor. Priolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Condruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tobiáš kopt de bal weg. Mącik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van de Verre. Mącik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

18e minuut.
Condruţ is nu in balbezit. Dubreuil onderschept slim de pass. Cârlescu is nu in balbezit. Dubreuil verovert de bal door een tackle van achteren. Dubreuil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dubreuil kopt de bal weg. Pfander heeft problemen om de bal te vangen. Priolo is nu in balbezit. Priolo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - 1.FC Dolní Kutálci 0:1

31e minuut.
Priolo verovert de bal door een tackle van achteren. Priolo geeft een lange en hoge pass. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil onderschept slim de pass. Dubreuil draait met de bal, schiet en ... Tkáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carnovale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnovale geeft een hoge lob. Inworp. Štafárik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shirazi geeft een lange en hoge pass. Tkáč bokst de bal weg.

33e minuut.
Ďatel geeft de bal voor. Cârlescu rent richting de bal. Priolo begaat een overtreding. Priolo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Shirazi met een snelle inworp. Kasajko rent richting de bal. Kasajko probeert naar een medespeler te passen. Shirazi rent richting de bal. Shirazi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 56%, 1.FC Dolní Kutálci 44%.
CF Čukaričky Dechtice - 1.FC Dolní Kutálci 0:1

46e minuut.
Haník komt het veld opgelopen. Budaj komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mącik is nu in balbezit. Priolo verovert de bal door een tackle van achteren. Priolo passt de bal met de wreef. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Krajč geeft de bal voor. Priolo kopt de bal weg. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil haalt uit met een fantastische trap. Tkáč probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik passt de bal zonder na te denken. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Tobiáš is nu in balbezit. Tobiáš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Vilar komt het veld opgelopen. Pohančánik komt het veld opgelopen. Condruţ met een snelle inworp. Haník geeft een lange en hoge pass. Inworp. Condruţ met een snelle inworp. Horvat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vilar geeft een lange en hoge pass. Carnovale rent richting de bal. Carnovale geeft een lange en hoge pass. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik schiet op doel. Budaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Priolo kopt de bal weg. Pohančánik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pfander. Pfander krijgt een gele kaart. Pohančánik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shirazi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Marozsán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marozsán passt de bal zonder na te denken. Alić speelt de bal door. Tobiáš geeft een hoge lob. Mącik springt en kopt de bal. Budaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Horvat geeft een hoge lob. Tobiáš kopt de bal weg. Mącik rent richting de bal. Mącik schiet op doel. Budaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Čukaričky Dechtice - 1.FC Dolní Kutálci 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 53%, 1.FC Dolní Kutálci 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Čukaričky Dechtice - 1.FC Dolní Kutálci 1:1