Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:43
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Jazero Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 11819
FK TIRO Košice Vskutku solídne M&T
skuska Tactiek Vskutku3
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
61.6 gemiddelde waardering 64.4
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Holenda speelt de bal door. Pessagno is nu in balbezit. Pessagno passt de bal in één keer door. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Vskutku solídne M&T 0:1

5e minuut.
Rosales kopt de bal weg. Klungelig pakt Şoneriu de bal. Blombowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Malaquias bokst de bal weg. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Kadare rent richting de bal. Doesburg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kadare is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kadare kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Selepek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Vskutku solídne M&T 0:2

9e minuut.
Rennell verovert de bal door een tackle van achteren. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennell onderschept slim de pass. Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel geeft een lange en hoge pass. Selepek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Byrgiel controleert de bal met de borst. Tobin is nu in balbezit. Tobin geeft de bal voor. Kadare rent richting de bal. Kadare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pessagno is nu in balbezit. Holenda rent richting de bal. Holenda geeft de bal voor. Kadare rent richting de bal. Kadare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kadare rent richting de bal. Śperniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kadare is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Byrgiel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Vskutku solídne M&T 0:3

19e minuut.
Klungelig pakt Hahn de bal. Wojciulewicz met een sublieme pass. Holenda met een sublieme pass. Pessagno is nu in balbezit. Pessagno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Pessagno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tobin is nu in balbezit. Tobin met een sublieme pass. Kadare is nu in balbezit. Kadare draait met de bal, schiet en ... Selepek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Şoneriu kopt de bal weg. Rosales is nu in balbezit. Pingiewko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pingiewko krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ondráš met een sublieme pass. Makuch is nu in balbezit. Pessagno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pessagno krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Makuch met een sublieme pass. Szalay is nu in balbezit. Szalay passt de bal in één keer door. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Holenda kopt de bal weg. Pessagno is nu in balbezit. Śperniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śperniak krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Opálek is nu in balbezit. Pingiewko onderschept slim de pass. Pingiewko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kadare de bal. Kadare schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 63%, Vskutku solídne M&T 37%.
FK TIRO Košice - Vskutku solídne M&T 0:3

51e minuut.
Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin geeft een lange en hoge pass. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macuľa komt het veld opgelopen. Gracia komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Holenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Holenda speelt de bal door. Śperniak verovert de bal door een tackle van achteren. Gracia rent richting de bal. Gracia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gracia is nu in balbezit. Gracia haalt uit met een fantastische trap. Selepek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Vskutku solídne M&T 0:4

68e minuut.
Śperniak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holenda met de inworp. Gracia is nu in balbezit. Gracia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gracia controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ternavský komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Şoneriu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hocner komt het veld opgelopen. Negrillo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Rennell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennell geeft een hoge lob. Blombowski rent richting de bal. Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Blombowski verovert de bal door een tackle van achteren. Blombowski passt de bal zonder na te denken. Macuľa is nu in balbezit. Macuľa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wojciulewicz speelt de bal door. Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko geeft de bal voor. Kadare krijgt zijn hoofd ertegen. Selepek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon passt de bal in één keer door. Gracia is nu in balbezit. Gracia schiet op doel. Selepek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 75%, Vskutku solídne M&T 25%.
FK TIRO Košice - Vskutku solídne M&T 0:4