Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:45
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Mildo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36148
Vskutku solídne M&T CF Čukaričky Dechtice
Vskutku3 Tactiek baraz
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
62 gemiddelde waardering 62.3
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Condruţ met de inworp. Holenda probeert naar een medespeler te passen. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Gracia verovert de bal door een tackle van achteren. Holenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Holenda geeft een hoge lob. Kadare is nu in balbezit. Kadare schiet op doel. Pikkor bokst de bal weg.

21e minuut.
Kędziora geeft een lange en hoge pass. Horvat kopt de bal weg. Durmadan heeft problemen om de bal te vangen. Durmadan draait met de bal, schiet en ... Hahn probeert de bal aan de voet te houden. Malaquias bokst de bal weg.

22e minuut.
Tobiáš passt de bal met de wreef. Marozsán rent richting de bal. Marozsán passt de bal met de wreef. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vskutku solídne M&T - CF Čukaričky Dechtice 0:1

26e minuut.
Blombowski probeert naar een medespeler te passen. Kędziora is nu in balbezit. Tobin begaat een overtreding. Tobin krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kędziora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marozsán met een snel genomen vrije trap. Durmadan rent richting de bal. Wojciulewicz is nu in balbezit. Durmadan onderschept slim de pass. Durmadan draait met de bal, schiet en ... Malaquias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malaquias met een harde bal richting middenveld. Tobin kopt de bal weg. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Blombowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Condruţ de bal. Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare rent richting de bal. Kadare schiet op doel. Pikkor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Blombowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kvietok komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vskutku solídne M&T 57%, CF Čukaričky Dechtice 43%.
Vskutku solídne M&T - CF Čukaričky Dechtice 0:1

49e minuut.
Karwan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Byrgiel. Karwan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karwan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tobiáš kopt de bal weg. Durmadan rent richting de bal. Durmadan haalt uit met een fantastische trap. Malaquias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Hahn maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Holenda kopt de bal weg. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia onderschept slim de pass. Gracia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kędziora probeert naar een medespeler te passen. Hahn is nu in balbezit. Durmadan verovert de bal door een tackle van achteren. Durmadan draait met de bal, schiet en ... Malaquias maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macuľa komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Alić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pantilimon de bal. Pantilimon kopt de bal weg. Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Inworp. Ternavský komt het veld opgelopen. Negrillo komt het veld opgelopen. Hocner komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pingiewko is nu in balbezit. Marozsán onderschept slim de pass. Marozsán geeft een hoge lob. Durmadan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vskutku solídne M&T - CF Čukaričky Dechtice 0:2

77e minuut.
Kvietok rent richting de bal. Kędziora onderschept slim de pass. Kędziora probeert naar een medespeler te passen. Durmadan rent richting de bal. Durmadan schiet op doel. Negrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vskutku solídne M&T 54%, CF Čukaričky Dechtice 46%.
Vskutku solídne M&T - CF Čukaričky Dechtice 0:2