Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Dolní Kutálci FK TIRO Košice
2023 Repre ATT Tactiek skuska
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Opálek probeert de bal aan de voet te houden. Galo rent richting de bal. Galo passt de bal in één keer door. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Dolní Kutálci - FK TIRO Košice 0:1

12e minuut.
Opálek rent richting de bal. Opálek met een sublieme pass. Makuch geeft een lange en hoge pass. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Vidarený kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Śperniak neemt vlug de vrije trap. Komorný kopt de bal weg. Szalay rent richting de bal. Szalay geeft een lange en hoge pass. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Krajč kopt de bal weg. Szalay is nu in balbezit. Komorný bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalay onderschept slim de pass. Szalay geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rennell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kasajko met de inworp. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi geeft de bal voor. Selepek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Priolo kopt de bal weg. Klungelig pakt Opálek de bal. Opálek met een sublieme pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Dolní Kutálci 54%, FK TIRO Košice 46%.
1.FC Dolní Kutálci - FK TIRO Košice 0:1

46e minuut.
Haník komt het veld opgelopen. Budaj komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Opálek passt de bal met de wreef. Krajč is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shirazi neemt de hoekschop. Dubreuil maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rennell kopt de bal weg. Štafárik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dubreuil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubreuil draait met de bal, schiet en ... Rennell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Selepek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Budaj niet meer kan verder spelen. Kapuščinský komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Şoneriu de bal. Krajč is nu in balbezit. Şoneriu onderschept slim de pass. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Şoneriu onderschept slim de pass. Komorný tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şoneriu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pohančánik komt het veld opgelopen. Vilar komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Makuch is nu in balbezit. Ďatel onderschept slim de pass. Ďatel geeft de bal voor. Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo schiet op doel. Selepek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Makuch rent richting de bal. Makuch passt de bal zonder na te denken. Ondráš probeert naar een medespeler te passen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vilar onderschept slim de pass. Vilar speelt de bal door. Klungelig pakt Krajč de bal. Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu schiet op doel. Kapuščinský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Dolní Kutálci 55%, FK TIRO Košice 45%.
1.FC Dolní Kutálci - FK TIRO Košice 0:1