Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC lurimi MFK K0ŠICE
nový beton Tactiek 523
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
good Verdedigen very good


2e minuut.
Lejman passt de bal in één keer door. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă passt de bal zonder na te denken. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blandin is nu in balbezit. Blandin passt de bal in één keer door. Daar is Bernacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodziejek verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodziejek schiet op doel. Vajdina bokst de bal weg.

5e minuut.
Fabrizio rent richting de bal. Smiljanić begaat een overtreding. Fabrizio raakt geblesseerd tijdens het duel. Fabrizio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hendrix maakt een snoekduik en kopt de bal. Vajdina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC lurimi - MFK K0ŠICE 1:0

10e minuut.
Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă speelt de bal door. Kołodziejek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hendrix rent richting de bal. Hendrix haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Blandin rent richting de bal. Blandin geeft een lange en hoge pass. Fabrizio probeert de bal aan de voet te houden. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaić schiet op doel. Lacík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Vanek is nu in balbezit. Vanek speelt de bal door. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło schiet op doel. Lacík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC lurimi - MFK K0ŠICE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC lurimi 45%, MFK K0ŠICE 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC lurimi - MFK K0ŠICE 1:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krejč komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguerreverre komt het veld opgelopen. Dorňák komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC lurimi 67%, MFK K0ŠICE 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC lurimi - MFK K0ŠICE 1:1