Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC lurimi Vskutku solídne M&T
proti Pozson Tactiek Vskutku3
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 63.8
formidable Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Pingiewko onderschept slim de pass. Pingiewko passt de bal in één keer door. Lejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel verovert de bal door een tackle van achteren. Byrgiel schiet op doel. Fontanarrosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Pingiewko passt de bal zonder na te denken. Ternavský is nu in balbezit. Ternavský passt de bal in één keer door. Kadare rent richting de bal. Kadare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC lurimi - Vskutku solídne M&T 0:1

23e minuut.
Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon geeft de bal voor. Kadare kopt de bal weg. Ryban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryban schiet op doel. Fontanarrosa bokst de bal weg.

30e minuut.
Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorňák onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pantilimon. Pantilimon krijgt een gele kaart. Dorňák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sénéchal komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ternavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternavský passt de bal met de wreef. Pingiewko probeert naar een medespeler te passen. Kadare is nu in balbezit. Kadare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kadare kopt de bal weg. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev speelt de bal door. Dorňák rent richting de bal. Dorňák draait met de bal, schiet en ... Malaquias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aguerreverre is nu in balbezit. Aguerreverre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC lurimi 63%, Vskutku solídne M&T 37%.
FC lurimi - Vskutku solídne M&T 0:1

47e minuut.
Sénéchal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morozowski de bal. Holenda onderschept slim de pass. Holenda geeft een hoge lob. Kadare maakt een snoekduik en kopt de bal. Fontanarrosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ryban is nu in balbezit. Ryban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko passt de bal zonder na te denken. Ternavský speelt de bal door. Kadare is nu in balbezit. Kadare schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Aguerreverre probeert naar een medespeler te passen. Accard heeft problemen om de bal te vangen. Accard geeft een lange en hoge pass. Moldenhauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lejman met een sublieme pass. Kadare probeert naar een medespeler te passen. Zahorecz onderschept slim de pass. Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macuľa komt het veld opgelopen. Pessagno komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lejman geeft een hoge lob. Inworp. Ternavský met de inworp. Macuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuľa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Buitenspel voor Moldenhauer. Goede buitenspelval van de verdediging. Hocner komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Moldenhauer rent richting de bal. Hahn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moldenhauer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Negrillo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Aguerreverre is nu in balbezit. Aguerreverre passt de bal in één keer door. Dorňák rent richting de bal. Dorňák schiet op doel. Negrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC lurimi - Vskutku solídne M&T 1:1

85e minuut.
Lejman probeert naar een medespeler te passen. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre passt de bal zonder na te denken. Dorňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorňák draait met de bal, schiet en ... Negrillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Morozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessagno verovert de bal door een tackle van achteren. Pessagno met een sublieme pass. Kadare rent richting de bal. Kadare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC lurimi 63%, Vskutku solídne M&T 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC lurimi - Vskutku solídne M&T 1:1