Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:42
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Bulov pasienik
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 32870
CF Čukaričky Dechtice Great talents Trnava
baraz Tactiek skuška
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
62 gemiddelde waardering 54.3
uitstekend Schieten goed
uitmuntend Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Karwan passt de bal met de wreef. Tobiáš is nu in balbezit. Tobiáš passt de bal met de wreef. Mącik heeft problemen om de bal te vangen. Mącik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 1:0

17e minuut.
Daar is Kędziora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alić geeft een lange en hoge pass. Hanc controleert de bal met de borst. Mącik is nu in balbezit. Mącik schiet op doel. Van Handenhoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš geeft een hoge lob. Mącik springt en kopt de bal. Dineţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 2:0

23e minuut.
Tobiáš passt de bal in één keer door. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dineţ de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 3:0

25e minuut.
Karwan verovert de bal door een tackle van achteren. Karwan probeert naar een medespeler te passen. Tobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobiáš geeft de bal voor. Mącik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 4:0

27e minuut.
Hanc speelt de bal door. Klungelig pakt Dineţ de bal. Mącik onderschept slim de pass. Mącik haalt uit met een fantastische trap. Van Handenhoven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 5:0

32e minuut.
Kędziora passt de bal met de wreef. Tobiáš is nu in balbezit. Tobiáš geeft een lange en hoge pass. Mącik rent richting de bal. Mącik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Marozsán met een sublieme pass. Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš geeft een lange en hoge pass. Mącik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 6:0

41e minuut.
Gura is nu in balbezit. Tobiáš onderschept slim de pass. Tobiáš passt de bal met de wreef. Mącik rent richting de bal. Mącik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tobiáš zal de hoekschop nemen. Mącik maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Handenhoven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 34%, Great talents Trnava 66%.
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 7:0

46e minuut.
Karwan met een sublieme pass. Tobiáš is nu in balbezit. Tobiáš passt de bal zonder na te denken. Daar is Mącik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mącik draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Sfeclă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobiáš met een snelle inworp. Kędziora is nu in balbezit. Kędziora geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Zuffada rent richting de bal. Karwan verovert de bal door een tackle van achteren. Karwan geeft de bal voor. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Karwan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zuffada met een snelle inworp. Klimsak rent richting de bal. Klimsak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hanc kopt de bal weg. Marozsán probeert de bal aan de voet te houden. Hubler geeft de bal voor. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Agirretxe Arruti schiet op doel. Pikkor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Gura verovert de bal door een tackle van achteren. Gura geeft een hoge lob. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Agirretxe Arruti schiet op doel. Pikkor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 7:1

74e minuut.
Marozsán verovert de bal door een tackle van achteren. Marozsán geeft de bal voor. Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš geeft de bal voor. Mącik maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Handenhoven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Karwan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zuffada met de inworp. Klimsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimsak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 40%, Great talents Trnava 60%.
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 7:1