Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:42
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Jazero Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16089
FK TIRO Košice MišKar Partia
skuska Tactiek ža
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 61.2
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Zantedeschi rent richting de bal. Makuch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zantedeschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sol met een snel genomen vrije trap. Hermida maakt een snoekduik en kopt de bal. Selepek bokst de bal weg.

14e minuut.
Makuch probeert naar een medespeler te passen. Ondráš geeft een lange en hoge pass. Rosales rent richting de bal. Rosales schiet op doel. Diabol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - MišKar Partia 1:0

24e minuut.
Mamutov passt de bal zonder na te denken. Polonec probeert naar een medespeler te passen. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK TIRO Košice - MišKar Partia 1:1

30e minuut.
Galo geeft de bal voor. Gedik controleert de bal met de borst. Opálek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opálek krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Śperniak kan de bal niet met de borst controleren. Sekel is nu in balbezit. Śperniak begaat een overtreding. Śperniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 54%, MišKar Partia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK TIRO Košice - MišKar Partia 1:1

46e minuut.
Kourtakis komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Polonec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polonec passt de bal in één keer door. Kourtakis is nu in balbezit. Kourtakis schiet op doel. Selepek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - MišKar Partia 1:2

58e minuut.
Mamutov passt de bal in één keer door. Kourtakis is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mamutov zal de hoekschop nemen. Sekel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sekel passt de bal zonder na te denken. Mamutov rent richting de bal. Mamutov passt de bal zonder na te denken. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kourtakis stond buitenspel. Rennell maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miñarro kan de bal niet met de borst controleren. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Diabol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 52%, MišKar Partia 48%.
FK TIRO Košice - MišKar Partia 1:2