Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:43
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.03
  • Stadion: Pri ústave
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 47243
MFK Rajec Los ganadores FC
4-5-1 Tactiek Havran
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mondolin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balciar rent richting de bal. Balciar geeft een lange en hoge pass. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Năftănăilă is nu in balbezit. Met opzet legt Antipani zijn tegenspeler op de grond. Năftănăilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Drăgan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cresti springt en kopt de bal. Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toró de bal. Cresti rent richting de bal. Cresti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stako passt de bal met de wreef. Pirzer rent richting de bal. Həsənli onderschept slim de pass. Həsənli draait met de bal, schiet en ... Bogieł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Léniz geeft de bal voor. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Drăgan ... Strafschop! Drăgan krijgt een gele kaart. Həsənli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Həsənli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Los ganadores FC 1:0

44e minuut.
Toró met een sublieme pass. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann passt de bal in één keer door. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 53%, Los ganadores FC 47%.
MFK Rajec - Los ganadores FC 1:0

51e minuut.
Daar is Carlsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlsson geeft een hoge lob. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap. Bogieł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Los ganadores FC 2:0

52e minuut.
Həsənli is nu in balbezit. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan onderschept slim de pass. Həsənli rent richting de bal. Həsənli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan geeft een lange en hoge pass. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft de bal voor. Cresti springt en kopt de bal. Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Carlsson is nu in balbezit. Stako onderschept slim de pass. Stako met een sublieme pass. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - Los ganadores FC 3:0

64e minuut.
Mondolin passt de bal met de wreef. Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balciar passt de bal met de wreef. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Stako verovert de bal door een tackle van achteren. Stako passt de bal zonder na te denken. Balciar met een sublieme pass. Cresti is nu in balbezit. Cresti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Toró onderschept slim de pass. Toró geeft een hoge lob. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Inworp. Zeynalli komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Hannák komt het veld opgelopen. Hološko komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan passt de bal met de wreef. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă speelt de bal door. Balciar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mondolin met de inworp. Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zeynalli zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zeynalli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zeynalli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 45%, Los ganadores FC 55%.
MFK Rajec - Los ganadores FC 3:0