Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santrio Láza SK Vrakuna BA
Ludwik killa Tactiek Rado
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Nádai geeft de bal voor. Marincea is nu in balbezit. Marincea passt de bal met de wreef. Fudali rent richting de bal. Fudali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér onderschept slim de pass. Lineker maakt een afschuwelijke overtreding. Lineker krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Luk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahatňanský begaat een overtreding. Luk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hajnák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Luk bereikt de bal nog maar net als eerste. Luk schiet op doel. Blanc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Zahatňanský passt de bal in één keer door. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lineker. Fejér roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fejér kan niet meer verder spelen. Havrilák komt het veld opgelopen. Zahatňanský met een snel genomen vrije trap. Liga is nu in balbezit. Liga haalt uit met een fantastische trap. Salajka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - SK Vrakuna BA 1:0

34e minuut.
Zahatňanský geeft de bal voor. Liga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kobierski. Kobierski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Marincea rent richting de bal. Liga onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajnák. Hajnák krijgt een gele kaart. Liga raakt geblesseerd tijdens het duel. Hložek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Liga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nádai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sanjorge Otero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 55%, SK Vrakuna BA 45%.
Santrio Láza - SK Vrakuna BA 1:0

67e minuut.
Ægirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker begaat een overtreding. Ægirsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hložek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Havrilák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev maakt een afschuwelijke overtreding. Havrilák raakt geblesseerd tijdens het duel. Zahatňanský met een snel genomen vrije trap. Liga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 46%, SK Vrakuna BA 54%.
Santrio Láza - SK Vrakuna BA 1:0