Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olymp Levice TJ Skaličan Praznov (ASS)
debakel :( Tactiek baraz
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 48
formidable Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Simek bereikt de bal nog maar net als eerste. Simek passt de bal zonder na te denken. van den Boogaart is nu in balbezit. Lichner verovert de bal door een tackle van achteren. Lichner draait met de bal, schiet en ... Volanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Simek rent richting de bal. Adamcsik onderschept slim de pass. Adamcsik geeft een lange en hoge pass. García Villar rent richting de bal. García Villar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bowles is nu in balbezit. Bowles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:0

20e minuut.
Tyburski met een sublieme pass. García Villar is nu in balbezit. García Villar met een sublieme pass. Bowles is nu in balbezit. Bowles schiet op doel. Staš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Adamcsik is nu in balbezit. Adamcsik geeft een lange en hoge pass. García Villar rent richting de bal. García Villar haalt uit met een fantastische trap. Staš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 2:0

25e minuut.
Beblavý passt de bal in één keer door. Tyburski heeft problemen om de bal te vangen. Tyburski probeert naar een medespeler te passen. García Villar is nu in balbezit. García Villar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pršek verovert de bal door een tackle van achteren. Beblavý onderschept slim de pass. Beblavý geeft de bal voor. García Villar is nu in balbezit. García Villar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Tyburski met een sublieme pass. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar met een sublieme pass. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Staš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pohančeník met een snelle inworp. Kyseľ rent richting de bal. Škvir verovert de bal door een tackle van achteren. Škvir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyburski met een snelle inworp. Simek rent richting de bal. Adamcsik onderschept slim de pass. Adamcsik geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 3:0

44e minuut.
García Villar rent richting de bal. García Villar passt de bal in één keer door. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles draait met de bal, schiet en ... Staš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olymp Levice 50%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 50%.
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 4:0

52e minuut.
García Villar kopt de bal weg. Daar is Cicvok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowles is nu in balbezit. Bowles draait met de bal, schiet en ... Staš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 5:0

54e minuut.
Lichner speelt de bal door. Schicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvir onderschept slim de pass. Škvir draait met de bal, schiet en ... Volanský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 5:1

56e minuut.
Zedníček kopt de bal weg. Mejerník rent richting de bal. García Villar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Villar krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Adamcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohančeník is nu in balbezit. Kyseľ onderschept slim de pass. Kyseľ geeft een hoge lob. Bowles springt en kopt de bal. Staš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 6:1

61e minuut.
Zedníček rent richting de bal. Kyseľ onderschept slim de pass. Kyseľ speelt de bal door. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles haalt uit met een fantastische trap. Staš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 7:1

62e minuut.
Simek rent richting de bal. Simek passt de bal in één keer door. Lichner is nu in balbezit. Lichner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 7:2

66e minuut.
Zdinák passt de bal zonder na te denken. Tyburski rent richting de bal. Tyburski passt de bal in één keer door. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Baliak is nu in balbezit. Baliak geeft een hoge lob. García Villar is nu in balbezit. García Villar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 8:2

73e minuut.
Cicvok geeft een hoge lob. Kociha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociha passt de bal in één keer door. Daar is Pršek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pršek schiet op doel. Volanský bokst de bal weg. Beblavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichner verovert de bal door een tackle van achteren. Lichner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 8:3

77e minuut.
Zdinák passt de bal in één keer door. Kyseľ rent richting de bal. Kyseľ passt de bal in één keer door. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar schiet op doel. Staš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lichner probeert de bal aan de voet te houden. Simek bereikt de bal nog maar net als eerste. Simek passt de bal zonder na te denken. Škvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Pohančeník is nu in balbezit. Pohančeník passt de bal in één keer door. Lichner is nu in balbezit. Pršek is nu in balbezit. Pršek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pohančeník rent richting de bal. Pohančeník passt de bal met de wreef. Cicvok is nu in balbezit. Bowles verovert de bal door een tackle van achteren. Bowles draait met de bal, schiet en ... Staš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Zdinák is nu in balbezit. Zdinák geeft een lange en hoge pass. García Villar rent richting de bal. García Villar schiet op doel. Staš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 9:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olymp Levice 57%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 43%.
Olymp Levice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 9:3