Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orešanskí diabli FC Poleno
MOJA I Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
53 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 22.3
excellent Schieten average
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Hilovský met een sublieme pass. Sabó probeert naar een medespeler te passen. Valko rent richting de bal. Motýľ rent richting de bal. Motýľ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 1:0

4e minuut.
Počkaj met een sublieme pass. Valko heeft problemen om de bal te vangen. Valko probeert naar een medespeler te passen. Motýľ rent richting de bal. Motýľ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Daar is Počkaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Počkaj probeert naar een medespeler te passen. Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. Motýľ rent richting de bal. Motýľ schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Počkaj is nu in balbezit. Počkaj passt de bal zonder na te denken. Valko probeert naar een medespeler te passen. Motýľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Motýľ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 2:0

14e minuut.
Počkaj is nu in balbezit. Počkaj passt de bal in één keer door. Motýľ is nu in balbezit. Motýľ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 3:0

16e minuut.
Sabó speelt de bal door. Klungelig pakt Valko de bal. Valko passt de bal met de wreef. Daar is Motýľ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motýľ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Motýľ is nu in balbezit. Motýľ passt de bal met de wreef. Valko is nu in balbezit. Valko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 4:0

19e minuut.
Fadarko is nu in balbezit. Motýľ verovert de bal door een tackle van achteren. Motýľ passt de bal met de wreef. Daar is Valko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Moravčík passt de bal met de wreef. Daar is Motýľ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motýľ probeert naar een medespeler te passen. Valko rent richting de bal. Valko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fála de bal. Motýľ rent richting de bal. Motýľ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 5:0

22e minuut.
Valko verovert de bal door een tackle van achteren. Valko passt de bal in één keer door. Motýľ rent richting de bal. Motýľ draait met de bal, schiet en ... Hladký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Počkaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Motýľ rent richting de bal. Motýľ schiet op doel. Fenčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ondrejka speelt de bal door. Sabó is nu in balbezit. Sabó passt de bal in één keer door. Motýľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Motýľ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Počkaj geeft de bal voor. Sabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabó passt de bal in één keer door. Valko rent richting de bal. Valko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Valko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barambuc komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Počkaj speelt de bal door. Fála is nu in balbezit. Hilovský onderschept slim de pass. Motýľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Motýľ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Moravčík rent richting de bal. Moravčík passt de bal zonder na te denken. Počkaj speelt de bal door. Barambuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Barambuc schiet op doel. Fenčák bokst de bal weg.

38e minuut.
Motýľ passt de bal zonder na te denken. Sabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabó met een sublieme pass. Motýľ heeft problemen om de bal te vangen. Motýľ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 6:0

39e minuut.
Moravčík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Počkaj geeft een hoge lob. Perina is nu in balbezit. Barambuc onderschept slim de pass. Barambuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 18%, FC Poleno 82%.
orešanskí diabli - FC Poleno 6:0

47e minuut.
Dlhoš is nu in balbezit. Počkaj onderschept slim de pass. Počkaj met een sublieme pass. Grisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Sabó is nu in balbezit. Sabó passt de bal zonder na te denken. Motýľ is nu in balbezit. Barambuc rent richting de bal. Barambuc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 7:0

52e minuut.
Fenčák trapt de bal weg van het doel. Sabó kopt de bal weg. Klungelig pakt Hladký de bal. Motýľ rent richting de bal. Motýľ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Hladký de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sabó geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Motýľ is nu in balbezit. Motýľ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 8:0

59e minuut.
Sabó probeert naar een medespeler te passen. Motýľ is nu in balbezit. Motýľ passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barambuc de bal. Barambuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 9:0

61e minuut.
Počkaj rent richting de bal. Počkaj speelt de bal door. Hilovský rent richting de bal. Motýľ is nu in balbezit. Motýľ draait met de bal, schiet en ... Fenčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hladký heeft problemen om de bal te vangen. Barambuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Barambuc schiet op doel. Fenčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 10:0

63e minuut.
Sabó probeert naar een medespeler te passen. Motýľ heeft problemen om de bal te vangen. Motýľ passt de bal zonder na te denken. Barambuc is nu in balbezit. Barambuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Motýľ speelt de bal door. Barambuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Motýľ is nu in balbezit. Motýľ schiet op doel. Balošík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Počkaj met een snelle inworp. Hilovský is nu in balbezit. Hilovský passt de bal in één keer door. Motýľ rent richting de bal. Motýľ draait met de bal, schiet en ... Fenčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Motýľ rent richting de bal. Hladký tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Motýľ raakt geblesseerd tijdens het duel. Hilovský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Motýľ rent richting de bal. Motýľ schiet op doel. Hladký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 11:0

74e minuut.
Sabó geeft een lange en hoge pass. Balošík kopt de bal weg. Horanský rent richting de bal. Motýľ verovert de bal door een tackle van achteren. Motýľ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Fenčák met een harde bal richting middenveld. Motýľ kopt de bal weg. Barambuc heeft problemen om de bal te vangen. Barambuc schiet op doel. Fenčák bokst de bal weg.

83e minuut.
Hilovský geeft de bal voor. Balošík is nu in balbezit. Motýľ verovert de bal door een tackle van achteren. Motýľ haalt uit met een fantastische trap. Fenčák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 12:0

87e minuut.
Sabó rent richting de bal. Sabó geeft een hoge lob. Klungelig pakt Horanský de bal. Barambuc rent richting de bal. Barambuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 13:0

88e minuut.
Počkaj passt de bal in één keer door. Sabó is nu in balbezit. Sabó passt de bal zonder na te denken. Motýľ heeft problemen om de bal te vangen. Motýľ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 14:0

90e minuut.
Hladký kopt de bal weg. Klungelig pakt Madola de bal. Sabó onderschept slim de pass. Motýľ is nu in balbezit. Motýľ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC Poleno 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 21%, FC Poleno 79%.
orešanskí diabli - FC Poleno 15:0