Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Análna Fisúra MFK Devínska nová Ves BA
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Duchovný passt de bal in één keer door. Geroč bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontul verovert de bal door een tackle van achteren. Makar bereikt de bal nog maar net als eerste. Makar draait met de bal, schiet en ... Šmyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - MFK Devínska nová Ves BA 0:1

8e minuut.
Hačavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Adzima rent richting de bal. Hačavský verovert de bal door een tackle van achteren. Hačavský geeft de bal voor. Kontul maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sejčík met de inworp. Cavara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavara haalt uit met een fantastische trap. Hačavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hačavský geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - MFK Devínska nová Ves BA 0:2

20e minuut.
Gavlak verovert de bal door een tackle van achteren. Klinkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinkovský passt de bal zonder na te denken. Makar is nu in balbezit. Makar haalt uit met een fantastische trap. Paal! Šmyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Šafár geeft de bal voor. Blažko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontul verovert de bal door een tackle van achteren. Cavara rent richting de bal. Cavara schiet op doel. Paal! Šmyk bokst de bal weg.

40e minuut.
Hačavský rent richting de bal. Hačavský speelt de bal door. Kontul rent richting de bal. Kontul haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Bojsa de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Análna Fisúra 70%, MFK Devínska nová Ves BA 30%.
Análna Fisúra - MFK Devínska nová Ves BA 0:2

68e minuut.
Gavlak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Handak komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kadelák heeft problemen om de bal te vangen. Kadelák geeft een hoge lob. Sejčík controleert de bal met de borst. Duchovný is nu in balbezit. Duchovný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - MFK Devínska nová Ves BA 1:2

70e minuut.
Cavara is nu in balbezit. Cavara speelt de bal door. Makar is nu in balbezit. Makar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schabo de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sejčík is nu in balbezit. Šafár is nu in balbezit. Šafár passt de bal in één keer door. Kontul is nu in balbezit. Kontul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Análna Fisúra 64%, MFK Devínska nová Ves BA 36%.
Análna Fisúra - MFK Devínska nová Ves BA 1:2