Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orešanskí diabli Slávia Bardejov
MOJA I Tactiek ars
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 45.9
solid Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen adequate


15e minuut.
Barambuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu met een sublieme pass. Baier is nu in balbezit. Baier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Slávia Bardejov 0:1

20e minuut.
Račko rent richting de bal. Račko geeft een lange en hoge pass. Jedinák kopt de bal weg. Krużycki is nu in balbezit. Krużycki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kameň geeft een hoge lob. Počkaj kopt de bal weg. Hanuščin probeert naar een medespeler te passen. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ondrejka geeft een hoge lob. Inworp. Kameň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karpan rent richting de bal. Karpan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Pohančeník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baier springt en kopt de bal. Račko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Slávia Bardejov 0:2

35e minuut.
Ondrejka geeft een lange en hoge pass. Barambuc rent richting de bal. Barambuc passt de bal met de wreef. Motýľ is nu in balbezit. Motýľ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Inworp. Sabó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karpan rent richting de bal. Motýľ verovert de bal door een tackle van achteren. Motýľ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 54%, Slávia Bardejov 46%.
orešanskí diabli - Slávia Bardejov 0:2

47e minuut.
Karpan speelt de bal door. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Baier is nu in balbezit. Baier draait met de bal, schiet en ... Pohančeník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Krużycki rent richting de bal. Krużycki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bani de bal. Bani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Slávia Bardejov 0:3

50e minuut.
Elzner komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Počkaj speelt de bal door. Hanuščin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barambuc zijn tegenspeler op de grond. Barambuc krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Sabó rent richting de bal. Sabó passt de bal zonder na te denken. Ondrejka bereikt de bal nog maar net als eerste. Elzner verovert de bal door een tackle van achteren. Elzner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filyo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Počkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedinák onderschept slim de pass. Moravčík geeft een hoge lob. Motýľ is nu in balbezit. Motýľ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Slávia Bardejov 1:3

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Guillén komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Jedinák geeft een lange en hoge pass. Sánchez Guillén is nu in balbezit. Počkaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sánchez Guillén roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sánchez Guillén kan niet meer verder spelen. Oleksy komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Karpan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpan passt de bal zonder na te denken. Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Oleksy rent richting de bal. Oleksy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Slávia Bardejov 1:4

77e minuut.
Karpan geeft een lange en hoge pass. Oleksy springt en kopt de bal. Hilovský kopt de bal weg. Daar is Sabó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Pohančeník met een harde bal richting middenveld. Filyo kopt de bal weg. Klungelig pakt Elzner de bal. Elzner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Slávia Bardejov 1:5

87e minuut.
Hilovský is nu in balbezit. Hilovský speelt de bal door. Ondrejka rent richting de bal. Bani onderschept slim de pass. Bani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Filyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilovský onderschept slim de pass. Hilovský passt de bal zonder na te denken. Barambuc is nu in balbezit. Barambuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 57%, Slávia Bardejov 43%.
orešanskí diabli - Slávia Bardejov 1:5