Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Skaličan Praznov (ASS) Elementárni Kostlivci
baraz Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
12% Spel op eigen helft 88%
58 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.6 gemiddelde waardering 21
excellent Schieten average
good Passen poor
very good Verdedigen poor


3e minuut.
Baroš rent richting de bal. Baroš geeft een lange en hoge pass. Pršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek draait met de bal, schiet en ... Keleban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Baroš speelt de bal door. Pršek is nu in balbezit. Pršek geeft de bal voor. Klungelig pakt Škvir de bal. Škvir schiet op doel. Hajmal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pohančeník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škvir speelt de bal door. Lichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lichner rent richting de bal. Škvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvir passt de bal zonder na te denken. Pršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 1:0

10e minuut.
Pohančeník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simek probeert naar een medespeler te passen. Lichner is nu in balbezit. Lichner haalt uit met een fantastische trap. Hajmal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 2:0

13e minuut.
Pohančeník passt de bal met de wreef. Simek is nu in balbezit. Simek passt de bal met de wreef. Baroš probeert de bal aan de voet te houden. Baroš geeft een hoge lob. Hajmal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Škvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 3:0

14e minuut.
Škvir onderschept slim de pass. Škvir met een sublieme pass. Pohančeník met een sublieme pass. Lichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichner schiet op doel. Hajmal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pohančeník neemt de hoekschop. Lichner rent richting de bal. Lichner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 4:0

15e minuut.
Klungelig pakt Halula de bal. Lichner verovert de bal door een tackle van achteren. Lichner met een sublieme pass. Škvir is nu in balbezit. Škvir draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Keleban geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baroš met een snelle inworp. Pršek rent richting de bal. Pršek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Baroš kopt de bal weg. Lichner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cibulko is nu in balbezit. Lichner verovert de bal door een tackle van achteren. Lichner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Halula is nu in balbezit. Simek verovert de bal door een tackle van achteren. Simek passt de bal zonder na te denken. Lichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 5:0

21e minuut.
Daar is Regan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škvir is nu in balbezit. Cibulko begaat een overtreding. Škvir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Pohančeník probeert naar een medespeler te passen. Baroš is nu in balbezit. Baroš probeert naar een medespeler te passen. Lichner rent richting de bal. Lichner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Keleban met een sublieme pass. Sajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajda passt de bal zonder na te denken. Pršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 6:0

25e minuut.
Keleban geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Regan. Goede buitenspelval van de verdediging. Mejerník maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Škvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pohančeník geeft een lange en hoge pass. Lichner kopt de bal weg. Klungelig pakt Bacha de bal. Pršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pohančeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohančeník geeft de bal voor. Pršek maakt een snoekduik en kopt de bal. Lichner rent richting de bal. Lichner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pohančeník verovert de bal door een tackle van achteren. Pohančeník geeft een hoge lob. Wadzita heeft problemen om de bal te vangen. Škvir rent richting de bal. Škvir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keleban heeft problemen om de bal te vangen. Lichner is nu in balbezit. Lichner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 7:0

31e minuut.
Lichner probeert naar een medespeler te passen. Škvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibulko begaat een overtreding. Cibulko krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klungelig pakt Baroš de bal. Baroš speelt de bal door. Sajda rent richting de bal. Škvir verovert de bal door een tackle van achteren. Škvir schiet op doel. Hajmal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Simek passt de bal in één keer door. Lichner heeft problemen om de bal te vangen. Lichner draait met de bal, schiet en ... Wadzita probeert de bal aan de voet te houden. Hajmal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 8:0

35e minuut.
Baroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroš passt de bal in één keer door. Lichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek is nu in balbezit. Pršek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Baroš passt de bal met de wreef. Daar is Cibulko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichner is nu in balbezit. Pršek rent richting de bal. Pršek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Simek speelt de bal door. Pohančeník geeft de bal voor. Pršek kopt de bal weg. Lichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Baroš geeft een lange en hoge pass. Lichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek is nu in balbezit. Pršek haalt uit met een fantastische trap. Hajmal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

43e minuut.
Lichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibulko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Škvir raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lichner neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 9:0

45e minuut.
Pohančeník probeert naar een medespeler te passen. Škvir kan de bal niet met de borst controleren. Škvir probeert naar een medespeler te passen. Lichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Skaličan Praznov (ASS) 13%, Elementárni Kostlivci 87%.
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 10:0

47e minuut.
Klungelig pakt Wadzita de bal. Pohančeník rent richting de bal. Škvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvir draait met de bal, schiet en ... Wadzita probeert de bal aan de voet te houden. Hajmal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 11:0

49e minuut.
Baroš rent richting de bal. Baroš geeft de bal voor. Daar is Katúch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pršek rent richting de bal. Pršek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pohančeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohančeník probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lichner de bal. Pršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baroš met een snelle inworp. Lichner is nu in balbezit. Škvir rent richting de bal. Škvir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Pohančeník de bal onder controle te krijgen. Cibulko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichner verovert de bal door een tackle van achteren. Škvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Simek passt de bal zonder na te denken. Baroš geeft een lange en hoge pass. Pršek is nu in balbezit. Pršek schiet op doel. Hajmal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 12:0

71e minuut.
Mejerník geeft een lange en hoge pass. Baroš is nu in balbezit. Baroš geeft een lange en hoge pass. Lichner rent richting de bal. Lichner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pršek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keleban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek onderschept slim de pass. Pršek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 13:0

73e minuut.
Keleban trapt de bal weg van het doel. Baroš rent richting de bal. Baroš geeft een hoge lob. Wadzita heeft problemen om de bal te vangen. Škvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

76e minuut.
Katúch geeft een lange en hoge pass. Baroš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baliak met een sublieme pass. Lichner rent richting de bal. Lichner draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Bacha geeft een hoge lob. Simek kopt de bal weg. Lichner is nu in balbezit. Lichner draait met de bal, schiet en ... Hajmal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 14:0

81e minuut.
Keleban geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baroš met de inworp. Lichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichner draait met de bal, schiet en ... Hajmal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pohančeník zal de hoekschop nemen. Baroš controleert de bal met de borst. Baroš geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lichner rent richting de bal. Wadzita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wadzita krijgt een gele kaart. Lichner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lichner neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Katúch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baroš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pršek rent richting de bal. Pršek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek passt de bal in één keer door. Lichner heeft problemen om de bal te vangen. Pršek is nu in balbezit. Pršek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 15:0

88e minuut.
Lichner probeert naar een medespeler te passen. Škvir rent richting de bal. Škvir passt de bal met de wreef. Pršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 16:0

89e minuut.
Baliak met een sublieme pass. Simek probeert naar een medespeler te passen. Pohančeník speelt de bal door. Lichner rent richting de bal. Lichner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hajmal met een harde bal richting middenveld. Pohančeník kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lichner de bal onder controle te krijgen. Lichner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Skaličan Praznov (ASS) 12%, Elementárni Kostlivci 88%.
TJ Skaličan Praznov (ASS) - Elementárni Kostlivci 16:0