Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horný Chríb ČEREŇANY
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Boratko rent richting de bal. Barila onderschept slim de pass. Barila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Korba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - ČEREŇANY 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barej met de inworp. Grapek probeert de bal met de borst te controleren. Barila is nu in balbezit. Barila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hlatký heeft problemen om de bal te vangen. Barila rent richting de bal. Korba heeft problemen om de bal te vangen. Korba schiet op doel. Spivák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - ČEREŇANY 0:2

30e minuut.
Kislan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kislan geeft de bal voor. Helavnec met een sublieme pass. Klungelig pakt Korba de bal. Korba haalt uit met een fantastische trap. Spivák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kopačka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlatký is nu in balbezit. Hlatký passt de bal zonder na te denken. Hakáč rent richting de bal. Hakáč schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - ČEREŇANY 1:2

44e minuut.
Kislan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barila verovert de bal door een tackle van achteren. Grapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barila verovert de bal door een tackle van achteren. Barila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horný Chríb 62%, ČEREŇANY 38%.
Horný Chríb - ČEREŇANY 1:2

47e minuut.
Vanga kopt de bal weg. Barila bereikt de bal nog maar net als eerste. Barila passt de bal zonder na te denken. Korba rent richting de bal. Korba haalt uit met een fantastische trap. Spivák bokst de bal weg.

50e minuut.
Heťka rent richting de bal. Heťka speelt de bal door. Grapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barila verovert de bal door een tackle van achteren. Barila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Boratko bereikt de bal nog maar net als eerste. Faktor verovert de bal door een tackle van achteren. Faktor geeft een hoge lob. Barila is nu in balbezit. Barila haalt uit met een fantastische trap. Spivák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horný Chríb 50%, ČEREŇANY 50%.
Horný Chríb - ČEREŇANY 1:2