Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Buldogs FK-JANKA
532 Tactiek SILVER
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
56.8 gemiddelde waardering 50.5
excellent Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Jakubiak geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Gollum. Goede buitenspelval van de verdediging. Bonazolli neemt vlug de vrije trap. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ... Kniaź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taylor is nu in balbezit. Taylor geeft een hoge lob. Záhorský springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Buitenspel voor Gollum. Goede buitenspelval van de verdediging. Bonazolli neemt vlug de vrije trap. Taylor kopt de bal weg. Záhorský rent richting de bal. Záhorský haalt uit met een fantastische trap. Kniaź bokst de bal weg.

32e minuut.
Tywczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Taylor kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Hompel zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hompel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hompel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Taylor raakt geblesseerd tijdens het duel. Žuvanić komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tywczyński speelt de bal door. Sannes speelt de bal door. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FK-JANKA 1:0

37e minuut.
Tywczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Záhorský kopt de bal weg. Klungelig pakt Bauts de bal. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 31%, FK-JANKA 69%.
AC Buldogs - FK-JANKA 1:0

49e minuut.
speelt de bal door. Sannes rent richting de bal. Sannes passt de bal zonder na te denken. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. Kniaź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Taylor de bal. Taylor schiet op doel. Kniaź werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FK-JANKA 2:0

52e minuut.
Kniaź probeert naar een medespeler te passen. Bonazolli kopt de bal weg. Sannes probeert naar een medespeler te passen. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FK-JANKA 3:0

57e minuut.
Bonazolli geeft de bal voor. Klungelig pakt Ausanio de bal. Záhorský is nu in balbezit. Ausanio verovert de bal door een tackle van achteren. Ausanio geeft een hoge lob. Ogbodudu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Záhorský draait met de bal, schiet en ... Kniaź probeert naar een medespeler te passen. Bonazolli kopt de bal weg. Taylor controleert de bal met de borst. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sannes speelt de bal door. Jakubiak rent richting de bal. Bonazolli onderschept slim de pass. Bonazolli probeert naar een medespeler te passen. Taylor is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Furacão passt de bal met de wreef. MacPhadden is nu in balbezit. Gollum is nu in balbezit. Gollum schiet op doel. Ogbodudu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FK-JANKA 3:1

70e minuut.
Bonazolli met een sublieme pass. Záhorský is nu in balbezit. Alfino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alfino krijgt een gele kaart. Záhorský raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Záhorský kan niet meer verder spelen. Suryadi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Žuvanić rent richting de bal. Žuvanić met een sublieme pass. Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. geeft de bal voor. Suryadi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - FK-JANKA 4:1

84e minuut.
Sannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannes passt de bal in één keer door. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. Labancz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 43%, FK-JANKA 57%.
AC Buldogs - FK-JANKA 4:1