Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Varín kridla sovietov KGB
442 Tactiek T-34
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.9 gemiddelde waardering 51.9
adequate Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
van Weert passt de bal zonder na te denken. Mihai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tissari. Tissari krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Šnajder speelt de bal door. Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal zonder na te denken. Asinari rent richting de bal. Asinari draait met de bal, schiet en ... Bonaerens bokst de bal weg.

3e minuut.
Leme rent richting de bal. Leme passt de bal zonder na te denken. Mihai rent richting de bal. Mihai passt de bal met de wreef. Hiếu Phong geeft een lange en hoge pass. Velcea bokst de bal weg.

6e minuut.
Velcea speelt de bal door. Hariton kopt de bal weg. Asinari is nu in balbezit. Asinari schiet op doel. Boran probeert de bal aan de voet te houden. Bonaerens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Contreras passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Semak de bal onder controle te krijgen. Tissari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissari haalt uit met een fantastische trap. Bonaerens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - kridla sovietov KGB 0:1

14e minuut.
Kmec onderschept slim de pass. Kmec passt de bal zonder na te denken. Tissari is nu in balbezit. Tissari haalt uit met een fantastische trap. Bonaerens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - kridla sovietov KGB 0:2

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Cristillo de bal onder controle te krijgen. Tissari is nu in balbezit. Tissari passt de bal met de wreef. Asinari is nu in balbezit. Asinari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Šnajder onderschept slim de pass. Šnajder passt de bal in één keer door. Asinari rent richting de bal. Asinari geeft een hoge lob. Tissari maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - kridla sovietov KGB 0:3

20e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Semak probeert naar een medespeler te passen. Asinari is nu in balbezit. Asinari draait met de bal, schiet en ... Bonaerens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - kridla sovietov KGB 0:4

28e minuut.
Tissari passt de bal in één keer door. Semak is nu in balbezit. Semak passt de bal zonder na te denken. Tissari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissari draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - kridla sovietov KGB 0:5

33e minuut.
Asinari met een sublieme pass. Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal zonder na te denken. Daar is Tissari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tissari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Asinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristillo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hariton. Hariton krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Mihai geeft de bal voor. Klungelig pakt Kontul de bal. Hiếu Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Doeltrap. Doknić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 56%, kridla sovietov KGB 44%.
FC Varín - kridla sovietov KGB 0:5

46e minuut.
Koszucki passt de bal in één keer door. Semak bereikt de bal nog maar net als eerste. Semak passt de bal met de wreef. Tissari is nu in balbezit. Tissari schiet op doel. Bonaerens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - kridla sovietov KGB 0:6

56e minuut.
Šnajder passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hariton de bal. Hariton speelt de bal door. Tissari rent richting de bal. Tissari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Boran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton geeft de bal voor. Tissari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Hiếu Phong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal met de wreef. Tissari is nu in balbezit. Tissari draait met de bal, schiet en ... Bonaerens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Canavaro kopt de bal weg. Kmec is nu in balbezit. Hariton met een sublieme pass. Tissari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissari haalt uit met een fantastische trap. Bonaerens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Contreras onderschept slim de pass. Contreras geeft de bal voor. Hariton kopt de bal weg. Klungelig pakt Boran de bal. Tissari bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Záhor geeft de bal voor. Inworp. Šnajder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doknić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doknić schiet op doel. Bonaerens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tissari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissari haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Semak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hariton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hariton probeert naar een medespeler te passen. Doknić heeft problemen om de bal te vangen. Doknić draait met de bal, schiet en ... Bonaerens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tissari is nu in balbezit. Tissari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - kridla sovietov KGB 0:7

71e minuut.
Semak speelt de bal door. Šnajder is nu in balbezit. Šnajder met een sublieme pass. Doknić rent richting de bal. Doknić haalt uit met een fantastische trap. Bonaerens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doknić is nu in balbezit. Doknić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - kridla sovietov KGB 0:8

73e minuut.
Mihai met een sublieme pass. van Weert rent richting de bal. Contreras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Weert wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Tissari controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mlakyta komt het veld opgelopen. Skarupa komt het veld opgelopen. Karovič komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Hariton kopt de bal weg. Daar is Doknić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doknić met een sublieme pass. Mlakyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlakyta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cristillo passt de bal met de wreef. Karovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Karovič passt de bal in één keer door. Doknić is nu in balbezit. Doknić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Semak kopt de bal weg. Mlakyta heeft problemen om de bal te vangen. Mlakyta geeft de bal voor. Doknić is nu in balbezit. Doknić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro probeert naar een medespeler te passen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel. Velcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 63%, kridla sovietov KGB 37%.
FC Varín - kridla sovietov KGB 0:8