Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-JANKA Elementárni Legionári
SILVER Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 18
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Alfino rent richting de bal. Alfino geeft een hoge lob. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Elementárni Legionári 1:0

14e minuut.
Skuban heeft problemen om de bal te vangen. Gollum verovert de bal door een tackle van achteren. Gollum heeft problemen om de bal te vangen. Gollum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Elementárni Legionári 2:0

16e minuut.
Sárhidai passt de bal in één keer door. Furacão probeert naar een medespeler te passen. Alfino speelt de bal door. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bedový trapt de bal weg. Alfino kopt de bal weg. Klungelig pakt Gollum de bal. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Proksa trapt de bal weg van het doel. Bozík kopt de bal weg. Gollum rent richting de bal. Gollum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bedový trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sárhidai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furacão geeft de bal voor. MacPhadden krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sárhidai verovert de bal door een tackle van achteren. Gollum heeft problemen om de bal te vangen. Štulajter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gollum raakt geblesseerd tijdens het duel. Furacão neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bedový kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Elementárni Legionári 3:0

26e minuut.
Claricini rent richting de bal. Claricini passt de bal zonder na te denken. Sárhidai met een sublieme pass. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
MacPhadden passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hager de bal. Gollum rent richting de bal. Gollum draait met de bal, schiet en ... Bedový werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Elementárni Legionári 4:0

31e minuut.
Ausanio passt de bal met de wreef. Sárhidai rent richting de bal. Sárhidai passt de bal zonder na te denken. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Fraňo rent richting de bal. Furacão onderschept slim de pass. Furacão probeert naar een medespeler te passen. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Furacão rent richting de bal. Furacão geeft de bal voor. Gollum is nu in balbezit. Gollum schiet op doel. Štulajter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Elementárni Legionári 5:0

35e minuut.
Alfino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furacão rent richting de bal. Furacão geeft een lange en hoge pass. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Bedový trapt de bal weg. Furacão kopt de bal weg. Klungelig pakt MacPhadden de bal. MacPhadden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kazimír passt de bal met de wreef. Sárhidai rent richting de bal. Sárhidai met een sublieme pass. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Alfino probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacPhadden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neslušan rent richting de bal. MacPhadden onderschept slim de pass. MacPhadden schiet op doel. Bedový probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gollum rent richting de bal. Gollum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Elementárni Legionári 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 26%, Elementárni Legionári 74%.
FK-JANKA - Elementárni Legionári 6:0

47e minuut.
Proksa heeft problemen om de bal te vangen. MacPhadden rent richting de bal. Proksa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Proksa krijgt een gele kaart. MacPhadden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Furacão kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bedový werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Elementárni Legionári 7:0

50e minuut.
Sárhidai met een sublieme pass. Gollum heeft problemen om de bal te vangen. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Alfino passt de bal in één keer door. Gollum rent richting de bal. Gollum passt de bal in één keer door. MacPhadden rent richting de bal. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Elementárni Legionári 8:0

57e minuut.
Sárhidai passt de bal zonder na te denken. Štulajter probeert naar een medespeler te passen. Furacão is nu in balbezit. Furacão met een sublieme pass. Alfino geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bedový probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gollum springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Elementárni Legionári 9:0

61e minuut.
Alfino met een sublieme pass. Proksa is nu in balbezit. MacPhadden onderschept slim de pass. MacPhadden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Elementárni Legionári 10:0

64e minuut.
Furacão probeert naar een medespeler te passen. Alfino speelt de bal door. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap. Bedový maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Elementárni Legionári 11:0

67e minuut.
Gollum is nu in balbezit. Gollum geeft een hoge lob. Daar is Proksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacPhadden rent richting de bal. MacPhadden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - Elementárni Legionári 12:0

70e minuut.
Alfino met de inworp. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden geeft de bal voor. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Proksa de bal onder controle te krijgen. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden draait met de bal, schiet en ... Bedový probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bedový trapt de bal weg. Furacão kopt de bal weg. Proksa heeft problemen om de bal te vangen. Gollum rent richting de bal. Gollum draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 20%, Elementárni Legionári 80%.
FK-JANKA - Elementárni Legionári 12:0