Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Hamričky FC Bruggy
system Hovno Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 20.8
solid Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Rídzik verovert de bal door een tackle van achteren. Petránek verovert de bal door een tackle van achteren. Petránek passt de bal in één keer door. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hrivník speelt de bal door. Kapuščinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Fiore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Briga trapt de bal weg van het doel. Handza kopt de bal weg. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Bruggy 1:0

24e minuut.
Petránek passt de bal met de wreef. Chutňák rent richting de bal. Fiore onderschept slim de pass. Fiore draait met de bal, schiet en ... Briga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Bruggy 2:0

28e minuut.
Hrivník speelt de bal door. Lašák is nu in balbezit. Lašák passt de bal in één keer door. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel. Briga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kapuščinský geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Căpraru met een snelle inworp. Daar is Fiore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Lašák de bal. Lašák geeft de bal voor. Ferraro probeert de bal aan de voet te houden. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Bruggy 3:0

37e minuut.
Vilner heeft problemen om de bal te vangen. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro met een sublieme pass. Fiore rent richting de bal. Fiore schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Bruggy 4:0

39e minuut.
Căpraru is nu in balbezit. Căpraru geeft de bal voor. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore haalt uit met een fantastische trap. Briga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Bruggy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hamričky 14%, FC Bruggy 86%.
1.FC Hamričky - FC Bruggy 5:0

46e minuut.
Căpraru met een snelle inworp. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore geeft een lange en hoge pass. Hrivník rent richting de bal. Hrivník geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Bruggy 6:0

48e minuut.
Škrobák kopt de bal weg. Kapuščinský probeert de bal aan de voet te houden. Fiore rent richting de bal. Fiore draait met de bal, schiet en ... Briga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferraro geeft een lange en hoge pass. Fiore springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Handza verovert de bal door een tackle van achteren. Handza geeft de bal voor. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel. Briga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lašák geeft een lange en hoge pass. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro geeft een lange en hoge pass. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Căpraru rent richting de bal. Căpraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Bruggy 7:0

57e minuut.
Handza is nu in balbezit. Handza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sangal de bal onder controle te krijgen. Fiore rent richting de bal. Fiore draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Vilner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilner geeft een hoge lob. Căpraru rent richting de bal. Căpraru geeft een lange en hoge pass. Ferraro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Chutňák met een harde bal richting middenveld. Frajt kopt de bal weg. Fiore is nu in balbezit. Fiore draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Bruggy 8:0

62e minuut.
Klungelig pakt Ferraro de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapustiak. Ferraro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frajt met een snel genomen vrije trap. Daar is Ferraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiore rent richting de bal. Fiore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Petránek geeft een hoge lob. Ferraro kopt de bal weg. Abaffy heeft problemen om de bal te vangen. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Petránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petránek passt de bal met de wreef. Hrivník is nu in balbezit. Hrivník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Bruggy 9:0

71e minuut.
Klungelig pakt Rídzik de bal. Kakash is nu in balbezit. Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fiore passt de bal met de wreef. Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Abaffy rent richting de bal. Fiore verovert de bal door een tackle van achteren. Fiore draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Hrivník met een sublieme pass. Daar is Petránek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petránek passt de bal zonder na te denken. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hrivník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petránek rent richting de bal. Petránek passt de bal in één keer door. Fiore is nu in balbezit. Fiore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Căpraru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiore is nu in balbezit. Fiore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chutňák trapt de bal weg van het doel. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru geeft een hoge lob. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Abaffy met een harde bal richting middenveld. Škrobák geeft de bal voor. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore draait met de bal, schiet en ... Briga bokst de bal weg.

89e minuut.
Lašák geeft de bal voor. Klungelig pakt Căpraru de bal. Căpraru met een sublieme pass. Petránek rent richting de bal. Petránek geeft een hoge lob. Briga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hamričky 25%, FC Bruggy 75%.
1.FC Hamričky - FC Bruggy 9:0