Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKB Slovacko Ninjago FC
dirty Tactiek Sensei
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.3 gemiddelde waardering 39.7
excellent Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga passt de bal in één keer door. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap. Strojný probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Ninjago FC 1:0

6e minuut.
Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă geeft de bal voor. Oman is nu in balbezit. Dziják onderschept slim de pass. Dziják haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mikola verovert de bal door een tackle van achteren. Mikola passt de bal met de wreef. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín haalt uit met een fantastische trap. Labant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FKB Slovacko - Ninjago FC 1:1

16e minuut.
Indrebø geeft de bal voor. Labant probeert naar een medespeler te passen. Jacobic kopt de bal weg. Dziják rent richting de bal. Dziják schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Landauro rent richting de bal. Landauro geeft een lange en hoge pass. Styczyński speelt de bal door. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana schiet op doel. Labant bokst de bal weg.

18e minuut.
Sponga met een sublieme pass. Klungelig pakt Guşiţă de bal. Guşiţă passt de bal zonder na te denken. Dziják bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziják schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Oman met een harde bal richting middenveld. Radziński kopt de bal weg. Rossignoli heeft problemen om de bal te vangen. Dziják is nu in balbezit. Dziják draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Varián de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rossignoli is nu in balbezit. Rossignoli speelt de bal door. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín schiet op doel. Labant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Ninjago FC 1:2

25e minuut.
Dziják bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziják passt de bal zonder na te denken. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FKB Slovacko - Ninjago FC 2:2

30e minuut.
Landauro geeft de bal voor. Indrebø kopt de bal weg. Correia kan de bal niet met de borst controleren. Antoñana is nu in balbezit. Antoñana schiet op doel. Labant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Antoñana haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Correia met een harde bal richting middenveld. Dziják probeert de bal met de borst te controleren. Dziják haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Ninjago FC 3:2

36e minuut.
Beleza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Styczyński met een snelle inworp. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola haalt uit met een fantastische trap. Labant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana haalt uit met een fantastische trap. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Styczyński neemt de hoekschop. Antoñana springt en kopt de bal. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Correia passt de bal zonder na te denken. Erostarbe met een sublieme pass. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă draait met de bal, schiet en ... Strojný probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Ninjago FC 4:2

42e minuut.
Guşiţă passt de bal met de wreef. Jacobic is nu in balbezit. Indrebø begaat een overtreding. Indrebø krijgt een gele kaart. Jacobic raakt geblesseerd tijdens het duel. Erostarbe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guşiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Strojný werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Ninjago FC 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKB Slovacko 47%, Ninjago FC 53%.
FKB Slovacko - Ninjago FC 5:2

46e minuut.
Correia verovert de bal door een tackle van achteren. Correia passt de bal met de wreef. Daar is Jacobic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Styczyński met de inworp. Rossignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli passt de bal in één keer door. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Landauro passt de bal in één keer door. Daar is Indrebø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobic verovert de bal door een tackle van achteren. Dziják rent richting de bal. Dziják draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klíč speelt de bal door. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga probeert naar een medespeler te passen. Guşiţă heeft problemen om de bal te vangen. Guşiţă schiet op doel. Strojný probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Varián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sponga zal de hoekschop nemen. Guşiţă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sponga geeft een lange en hoge pass. Oman heeft problemen om de bal te vangen. Dziják rent richting de bal. Dziják haalt uit met een fantastische trap. Strojný probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Ninjago FC 6:2

62e minuut.
Luch komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maloudas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ulsaß is nu in balbezit. Maloudas onderschept slim de pass. Jacobic met een sublieme pass. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas draait met de bal, schiet en ... Strojný probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Ninjago FC 7:2

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Antoñana stond buitenspel. Lindomar komt het veld opgelopen. Pekmez komt het veld opgelopen. Klenovič komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pekmez is nu in balbezit. Pekmez heeft problemen om de bal te vangen. Pekmez passt de bal met de wreef. Maloudas is nu in balbezit. Maloudas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strojný trapt de bal weg van het doel. Erostarbe kopt de bal weg. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Ninjago FC 8:2

81e minuut.
Lindomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindomar geeft een lange en hoge pass. Rossignoli is nu in balbezit. Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

89e minuut.
Landauro met een sublieme pass. Ulsaß bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulsaß geeft de bal voor. Styczyński is nu in balbezit. Styczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKB Slovacko 32%, Ninjago FC 68%.
FKB Slovacko - Ninjago FC 8:2