Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Mladosť Myjava THC Cadca
Vavara Tactiek 343
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
41 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 40.1
formidable Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen average


2e minuut.
Szeląg speelt de bal door. Robben is nu in balbezit. Robben geeft de bal voor. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Szeląg is nu in balbezit. Szeląg passt de bal zonder na te denken. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 1:0

5e minuut.
Stępniak speelt de bal door. Hanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanc geeft een lange en hoge pass. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski haalt uit met een fantastische trap. Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nyitrai passt de bal zonder na te denken. Hanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanc passt de bal zonder na te denken. Leśniowski heeft problemen om de bal te vangen. Leśniowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wasiewicz is nu in balbezit. Linowski rent richting de bal. Linowski draait met de bal, schiet en ... Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Eggermont verovert de bal door een tackle van achteren. Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollaín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antona raakt geblesseerd tijdens het duel. Żytomirski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Peregudovas probeert naar een medespeler te passen. Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Linowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Eggermont draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Flis de bal onder controle te krijgen. Flis geeft een lange en hoge pass. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Junqueras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hanc geeft een hoge lob. Antona probeert de bal aan de voet te houden. Szeląg kopt de bal weg. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Stępniak is nu in balbezit. Stępniak geeft een hoge lob. Burke probeert de bal aan de voet te houden. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz schiet op doel. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 2:0

24e minuut.
Antona probeert naar een medespeler te passen. Kšír is nu in balbezit. Kšír probeert naar een medespeler te passen. Eggermont is nu in balbezit. Eggermont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski rent richting de bal. Linowski draait met de bal, schiet en ... Muñoz Llompart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 3:0

28e minuut.
Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski met een sublieme pass. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski draait met de bal, schiet en ... Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 4:0

30e minuut.
Antona rent richting de bal. Hanc onderschept slim de pass. Hanc passt de bal met de wreef. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Peregudovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peregudovas passt de bal zonder na te denken. Wasiewicz rent richting de bal. Linowski is nu in balbezit. Linowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Peregudovas is nu in balbezit. Peregudovas passt de bal met de wreef. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 5:0

41e minuut.
Klungelig pakt Piekarski de bal. Szeląg probeert naar een medespeler te passen. Robben rent richting de bal. Linowski onderschept slim de pass. Linowski haalt uit met een fantastische trap. Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Muñoz Llompart de bal. Linowski is nu in balbezit. Linowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mladosť Myjava 23%, THC Cadca 77%.
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 6:0

52e minuut.
Peregudovas speelt de bal door. Leśniowski is nu in balbezit. Robben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leśniowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Leśniowski kan niet meer verder spelen. Mezei komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bollaín passt de bal in één keer door. Peregudovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peregudovas passt de bal met de wreef. Linowski is nu in balbezit. Linowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hanc passt de bal met de wreef. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei met een sublieme pass. Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 7:0

60e minuut.
Piekarski passt de bal zonder na te denken. Walter is nu in balbezit. Walter geeft de bal voor. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wasiewicz is nu in balbezit. Wasiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 8:0

63e minuut.
Walter geeft een hoge lob. Mezei is nu in balbezit. Linowski is nu in balbezit. Linowski schiet op doel. Muñoz Llompart probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Linowski kan de bal niet met de borst controleren. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski geeft de bal voor. Flis geeft een hoge lob. Mezei maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 9:0

69e minuut.
Flis verovert de bal door een tackle van achteren. Flis speelt de bal door. Mezei is nu in balbezit. Mezei draait met de bal, schiet en ... Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 10:0

70e minuut.
Kozák komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hanc is nu in balbezit. Hanc speelt de bal door. Mezei rent richting de bal. Linowski rent richting de bal. Linowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Walter geeft een lange en hoge pass. Szeląg kopt de bal weg. Robben heeft problemen om de bal te vangen. Hanc met een sublieme pass. Szeląg met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kšír rent richting de bal. Kozák verovert de bal door een tackle van achteren. Kozák met een sublieme pass. Mezei rent richting de bal. Mezei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nyitrai geeft een hoge lob. Inworp. Burke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antona rent richting de bal. Antona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Mezei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robben rent richting de bal. Mezei onderschept slim de pass. Mezei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg passt de bal zonder na te denken. Junqueras heeft problemen om de bal te vangen. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz schiet op doel. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 11:0

87e minuut.
Peregudovas rent richting de bal. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg probeert naar een medespeler te passen. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Peregudovas probeert naar een medespeler te passen. Linowski is nu in balbezit. Wasiewicz is nu in balbezit. Linowski rent richting de bal. Linowski schiet op doel. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Peregudovas verovert de bal door een tackle van achteren. Peregudovas passt de bal in één keer door. Linowski is nu in balbezit. Linowski haalt uit met een fantastische trap. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mladosť Myjava 29%, THC Cadca 71%.
FK Mladosť Myjava - THC Cadca 12:0