Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Trnava FC Bzovílk
Kalinka Tactiek Defend
47% Balbezit 53%
28% Spel op eigen helft 72%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 20.9
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Balážik met een sublieme pass. Hedera is nu in balbezit. Tomáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dančo verovert de bal door een tackle van achteren. Dančo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Bzovílk 1:0

19e minuut.
Krupár rent richting de bal. Podhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Podhorský passt de bal zonder na te denken. Dančo is nu in balbezit. Dančo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Bzovílk 2:0

21e minuut.
Daar is Tomáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dančo passt de bal met de wreef. Hedera is nu in balbezit. Hedera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Bzovílk 3:0

28e minuut.
Fušák met een sublieme pass. Korzym bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzym geeft een lange en hoge pass. Hedera rent richting de bal. Hedera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Balážik onderschept slim de pass. Balážik passt de bal in één keer door. Dančo is nu in balbezit. Dančo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Trnava 33%, FC Bzovílk 67%.
FC Spartak Trnava - FC Bzovílk 3:0

49e minuut.
Balážik passt de bal met de wreef. Krupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Luter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luter krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Tomala is nu in balbezit. Tomáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dančo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dančo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tomáš heeft problemen om de bal te vangen. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedera begaat een overtreding. Hedera krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Tomala trapt de bal weg van het doel. Balážik rent richting de bal. Balážik passt de bal in één keer door. Luter rent richting de bal. Luter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Trnava 23%, FC Bzovílk 77%.
FC Spartak Trnava - FC Bzovílk 3:0