Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gelnica Búrliví Gumkáči
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tomčenko geeft de bal voor. Klungelig pakt Sokolovský de bal. Krchmárik is nu in balbezit. Jacenčák verovert de bal door een tackle van achteren. Jacenčák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bapka probeert naar een medespeler te passen. Hanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanák passt de bal zonder na te denken. Krupač is nu in balbezit. Krupač schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Libák heeft problemen om de bal te vangen. Mertan onderschept slim de pass. Mertan passt de bal in één keer door. Sokolovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - Búrliví Gumkáči 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gelnica 56%, Búrliví Gumkáči 44%.
FC Gelnica - Búrliví Gumkáči 0:1

48e minuut.
Haba geeft de bal voor. Inworp. Andrejčák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacenčák is nu in balbezit. Jacenčák geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Jacenčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krchmárik verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Genčúr. Genčúr krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Genčúr met een sublieme pass. Sokolovský is nu in balbezit. Hospodár onderschept slim de pass. Jacenčák onderschept slim de pass. Jacenčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - Búrliví Gumkáči 0:2

75e minuut.
Lašák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lašák geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanák rent richting de bal. Hanák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gelnica 52%, Búrliví Gumkáči 48%.
FC Gelnica - Búrliví Gumkáči 0:2