Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Trnava FK Mladosť Myjava
kotva Tactiek Vavara
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.5 gemiddelde waardering 58.1
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Falco met een harde bal richting middenveld. Peregudovas kopt de bal weg. Linowski rent richting de bal. Wasiewicz is nu in balbezit. Wasiewicz draait met de bal, schiet en ... Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Peregudovas onderschept slim de pass. Peregudovas geeft een hoge lob. Daar is Korzym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Dančo rent richting de bal. Bollaín onderschept slim de pass. Bollaín geeft de bal voor. Mezei springt en kopt de bal. Falco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK Mladosť Myjava 0:1

16e minuut.
Wasiewicz onderschept slim de pass. Linowski is nu in balbezit. Balážik bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski verovert de bal door een tackle van achteren. Linowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Nyitrai de bal. Nyitrai passt de bal met de wreef. Szeląg geeft een lange en hoge pass. Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Falco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK Mladosť Myjava 0:2

21e minuut.
Flis met een sublieme pass. Hanc speelt de bal door. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel. Letkovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fušák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanc onderschept slim de pass. Hanc speelt de bal door. Mezei rent richting de bal. Mezei draait met de bal, schiet en ... Falco bokst de bal weg. Linowski is nu in balbezit. Wasiewicz is nu in balbezit. Wasiewicz schiet op doel. Falco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Szeląg geeft de bal voor. Daar is Fušák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linowski rent richting de bal. Linowski haalt uit met een fantastische trap. Falco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK Mladosť Myjava 0:3

39e minuut.
Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis geeft een lange en hoge pass. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK Mladosť Myjava 0:4

42e minuut.
Krupár kopt de bal weg. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg passt de bal in één keer door. Mezei is nu in balbezit. Mezei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Trnava 84%, FK Mladosť Myjava 16%.
FC Spartak Trnava - FK Mladosť Myjava 0:4

51e minuut.
Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Peregudovas de bal. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Falco met een harde bal richting middenveld. Peregudovas kopt de bal weg. Daar is Vaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiewicz draait met de bal, schiet en ... Falco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fušák geeft een lange en hoge pass. Walter geeft een lange en hoge pass. Mezei is nu in balbezit. Mezei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Szeląg verovert de bal door een tackle van achteren. Szeląg met een sublieme pass. Peregudovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peregudovas geeft de bal voor. Linowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Grumezea trapt de bal weg. Linowski kopt de bal weg. Cseh heeft problemen om de bal te vangen. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Nyitrai met een sublieme pass. Mezei is nu in balbezit. Mezei speelt de bal door. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK Mladosť Myjava 0:5

68e minuut.
Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis geeft een hoge lob. Korzym heeft problemen om de bal te vangen. Linowski onderschept slim de pass. Linowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseh geeft een hoge lob. Wasiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Peregudovas rent richting de bal. Peregudovas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK Mladosť Myjava 0:6

74e minuut.
Varga rent richting de bal. Walter onderschept slim de pass. Walter geeft een hoge lob. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FK Mladosť Myjava 0:7

79e minuut.
Peregudovas kopt de bal weg. Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski rent richting de bal. Linowski haalt uit met een fantastische trap. Falco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Holup is nu in balbezit. Holup passt de bal zonder na te denken. Fušák heeft problemen om de bal te vangen. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski draait met de bal, schiet en ... Falco bokst de bal weg.

84e minuut.
Linowski probeert naar een medespeler te passen. Peregudovas rent richting de bal. Peregudovas passt de bal zonder na te denken. Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Hanc rent richting de bal. Hanc geeft de bal voor. Klungelig pakt Szeląg de bal. Linowski rent richting de bal. Linowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Trnava 71%, FK Mladosť Myjava 29%.
FC Spartak Trnava - FK Mladosť Myjava 0:7