Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninjago FC 420
Sensei Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 20.7
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Benatín rent richting de bal. Benatín passt de bal zonder na te denken. Indrebø speelt de bal door. Antoñana heeft problemen om de bal te vangen. Antoñana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Skonč kopt de bal weg. Daar is Indrebø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indrebø passt de bal in één keer door. Antoñana is nu in balbezit. Antoñana draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ulsaß probeert naar een medespeler te passen. Kochík is nu in balbezit. Benatín verovert de bal door een tackle van achteren. Benatín haalt uit met een fantastische trap. Abruta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - 420 1:0

12e minuut.
Styczyński passt de bal in één keer door. Mikola is nu in balbezit. Mikola passt de bal zonder na te denken. Indrebø rent richting de bal. Indrebø geeft een lange en hoge pass. Abruta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benatín is nu in balbezit. Benatín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gigac met een sublieme pass. Inworp. Rossignoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Styczyński geeft een hoge lob. Antoñana springt en kopt de bal. Abruta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Styczyński met een snelle inworp. Klungelig pakt Mikola de bal. Mikola probeert naar een medespeler te passen. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Mikola heeft problemen om de bal te vangen. Antoñana rent richting de bal. Antoñana passt de bal zonder na te denken. Benatín is nu in balbezit. Benatín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hricík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Betík komt het veld opgelopen. Styczyński met de inworp. Mikola probeert de bal met de borst te controleren. Mikola geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Havach heeft problemen om de bal te vangen. Ulsaß bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulsaß met een sublieme pass. Mikola rent richting de bal. Mikola draait met de bal, schiet en ... Abruta bokst de bal weg.

30e minuut.
Styczyński met de inworp. Klungelig pakt Rossignoli de bal. Rossignoli met een sublieme pass. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - 420 2:0

31e minuut.
Benatín is nu in balbezit. Benatín geeft de bal voor. Antoñana heeft problemen om de bal te vangen. Antoñana schiet op doel. Havach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abruta bokst de bal weg. Mikola is nu in balbezit. Mikola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - 420 3:0

33e minuut.
Brekek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrebø met de inworp. Mikola rent richting de bal. Mikola draait met de bal, schiet en ... Abruta bokst de bal weg. Antoñana rent richting de bal. Antoñana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - 420 4:0

37e minuut.
Rossignoli is nu in balbezit. Rossignoli passt de bal met de wreef. Mikola rent richting de bal. Mikola schiet op doel. Abruta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - 420 5:0

39e minuut.
Skonč bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński is nu in balbezit. Styczyński passt de bal in één keer door. Antoñana rent richting de bal. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Havach met een sublieme pass. Mikola rent richting de bal. Mikola speelt de bal door. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín schiet op doel. Abruta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - 420 6:0

43e minuut.
Oman verovert de bal door een tackle van achteren. Oman geeft een hoge lob. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín haalt uit met een fantastische trap. Abruta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - 420 7:0

45e minuut.
Mikola rent richting de bal. Mikola passt de bal zonder na te denken. Indrebø speelt de bal door. Antoñana rent richting de bal. Antoñana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninjago FC 22%, 420 78%.
Ninjago FC - 420 7:0

46e minuut.
Gigac probeert naar een medespeler te passen. Brekek is nu in balbezit. Met opzet legt Antoñana zijn tegenspeler op de grond. Antoñana krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Klungelig pakt Styczyński de bal. Styczyński met een sublieme pass. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín haalt uit met een fantastische trap. Abruta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - 420 8:0

56e minuut.
Ulsaß geeft een hoge lob. Abruta met een sublieme pass. Styczyński kopt de bal weg. Benatín is nu in balbezit. Benatín draait met de bal, schiet en ... Abruta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rossignoli is nu in balbezit. Rossignoli geeft een hoge lob. Kochík kopt de bal weg. Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Brekek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulsaß onderschept slim de pass. Ulsaß probeert naar een medespeler te passen. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín schiet op doel. Abruta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Styczyński rent richting de bal. Styczyński draait met de bal, schiet en ... Benatín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - 420 9:0

64e minuut.
Styczyński kopt de bal weg. Benatín is nu in balbezit. Benatín haalt uit met een fantastische trap. Havach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antoñana krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abruta met een sublieme pass. Ulsaß kopt de bal weg. Antoñana rent richting de bal. Antoñana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rossignoli kopt de bal weg. Styczyński probeert de bal met de borst te controleren. Styczyński passt de bal zonder na te denken. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín haalt uit met een fantastische trap. Abruta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Gigac bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński passt de bal met de wreef. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Abruta met een harde bal richting middenveld. Ulsaß kopt de bal weg. Klungelig pakt Benatín de bal. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abruta trapt de bal weg. Rossignoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikola de bal. Mikola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Benatín rent richting de bal. Styczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Antoñana de bal. Antoñana haalt uit met een fantastische trap. Abruta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - 420 10:0

78e minuut.
Rossignoli geeft de bal voor. Daar is Kochík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoñana rent richting de bal. Antoñana haalt uit met een fantastische trap. Abruta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Doeltrap. Abruta trapt de bal weg. Indrebø kopt de bal weg. Mikola rent richting de bal. Mikola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ulsaß speelt de bal door. Mikola rent richting de bal. Mikola probeert naar een medespeler te passen. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rossignoli passt de bal in één keer door. Ulsaß rent richting de bal. Ulsaß speelt de bal door. Antoñana rent richting de bal. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński geeft de bal voor. Daar is Ulsaß, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - 420 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninjago FC 23%, 420 77%.
Ninjago FC - 420 11:0