Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THC Cadca FC Gelnica
343 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 22.3
excellent Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Kšír onderschept slim de pass. Huroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kšír zijn tegenspeler op de grond. Kšír krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Huroš speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stępniak met een snelle inworp. Antona is nu in balbezit. Antona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kšír rent richting de bal. Eggermont is nu in balbezit. Kšír bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont is nu in balbezit. Eggermont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Junqueras onderschept slim de pass. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke geeft een hoge lob. Eggermont is nu in balbezit. Eggermont draait met de bal, schiet en ... Vagaský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FC Gelnica 1:0

22e minuut.
Eggermont rent richting de bal. Hospodár legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eggermont raakt geblesseerd tijdens het duel. Eggermont kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FC Gelnica 2:0

27e minuut.
Żytomirski verovert de bal door een tackle van achteren. Żytomirski met een sublieme pass. Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont is nu in balbezit. Eggermont haalt uit met een fantastische trap. Vagaský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vagaský trapt de bal weg. Żytomirski kopt de bal weg. Eggermont is nu in balbezit. Eggermont draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Junqueras verovert de bal door een tackle van achteren. Burke is nu in balbezit. Burke speelt de bal door. Eggermont is nu in balbezit. Eggermont schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vagaský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kšír heeft problemen om de bal te vangen. Kšír haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FC Gelnica 3:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stępniak met de inworp. Bapka verovert de bal door een tackle van achteren. Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Haba met een sublieme pass. Piekarski rent richting de bal. Piekarski geeft een lange en hoge pass. Hospodár heeft problemen om de bal te vangen. Vagaský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FC Gelnica 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Cadca 28%, FC Gelnica 72%.
THC Cadca - FC Gelnica 4:0

47e minuut.
Stępniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haba de bal. Eggermont rent richting de bal. Eggermont schiet op doel. Vagaský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FC Gelnica 5:0

55e minuut.
Antona rent richting de bal. Burke rent richting de bal. Antona geeft een hoge lob. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski geeft een hoge lob. Vagaský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eggermont is nu in balbezit. Eggermont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FC Gelnica 6:0

56e minuut.
Antona rent richting de bal. Antona passt de bal in één keer door. Kšír rent richting de bal. Kšír haalt uit met een fantastische trap. Vagaský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FC Gelnica 7:0

62e minuut.
Piekarski speelt de bal door. Haba rent richting de bal. Kšír verovert de bal door een tackle van achteren. Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont draait met de bal, schiet en ... Vagaský bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stępniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antona rent richting de bal. Antona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Piekarski speelt de bal door. Kšír speelt de bal door. Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Antona is nu in balbezit. Antona schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vagaský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Muñoz Llompart kopt de bal weg. Krchmárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytomirski speelt de bal door. Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. Antona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Krchmárik geeft de bal voor. Lašák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junqueras. Lašák raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lašák kan niet meer verder spelen. Oškvarek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Antona rent richting de bal. Eggermont is nu in balbezit. Kšír rent richting de bal. Kšír draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Antona speelt de bal door. Hospodár rent richting de bal. Eggermont onderschept slim de pass. Eggermont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FC Gelnica 8:0

78e minuut.
Kšír met een sublieme pass. Klungelig pakt Eggermont de bal. Krchmárik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krchmárik krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Piekarski geeft een hoge lob. Stępniak probeert de bal aan de voet te houden. Stępniak geeft een lange en hoge pass. Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. Antona geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stępniak rent richting de bal. Stępniak met een sublieme pass. Żytomirski met een sublieme pass. Eggermont is nu in balbezit. Eggermont schiet op doel. Vagaský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Kšír bereikt de bal nog maar net als eerste. Kšír draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FC Gelnica 9:0

85e minuut.
Eggermont onderschept slim de pass. Eggermont speelt de bal door. Kšír is nu in balbezit. Kšír draait met de bal, schiet en ... Vagaský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - FC Gelnica 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Cadca 29%, FC Gelnica 71%.
THC Cadca - FC Gelnica 10:0