Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búrliví Gumkáči Tu Končím
Normal Tactiek 334
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


17e minuut.
Hritz rent richting de bal. Ejsmont verovert de bal door een tackle van achteren. Ejsmont probeert naar een medespeler te passen. Kołodziński is nu in balbezit. Kołodziński haalt uit met een fantastische trap. Štofa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaš met een harde bal richting middenveld. Łuczka kopt de bal weg. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Búrliví Gumkáči - Tu Končím 0:1

30e minuut.
Kaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaš probeert naar een medespeler te passen. Cercel is nu in balbezit. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Štofa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búrliví Gumkáči 53%, Tu Končím 47%.
Búrliví Gumkáči - Tu Končím 0:1

52e minuut.
Hernandes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrejčák met de inworp. Jacenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacenčák geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Łuczka is nu in balbezit. Jacenčák rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łuczka. Jacenčák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hritz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sokolovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Búrliví Gumkáči - Tu Končím 1:1

75e minuut.
Hernandes geeft de bal voor. Inworp. Andrejčák met de inworp. Jacenčák rent richting de bal. Jacenčák geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ščepán speelt de bal door. Kołodziński is nu in balbezit. Hritz rent richting de bal. Kołodziński onderschept slim de pass. Kołodziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Búrliví Gumkáči - Tu Končím 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búrliví Gumkáči 40%, Tu Končím 60%.
Búrliví Gumkáči - Tu Končím 1:2