Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:43
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.04
  • Stadion: phkh Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7334
phkh FC Bzovílk
352 Tactiek Defend
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Osvald raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Charipa komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Baluha geeft een hoge lob. Kopčík rent richting de bal. Estok onderschept slim de pass. Puch is nu in balbezit. Puch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
phkh - FC Bzovílk 1:0

21e minuut.
Barbés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palovčák komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Tomáš is nu in balbezit. Kazimír onderschept slim de pass. Kazimír probeert naar een medespeler te passen. Luter is nu in balbezit. Luter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hrmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luter rent richting de bal. Luter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daniel is nu in balbezit. Tomíček verovert de bal door een tackle van achteren. Tomíček probeert naar een medespeler te passen. Luter rent richting de bal. Luter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
phkh - FC Bzovílk 1:1

35e minuut.
Palovčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Palovčák geeft een hoge lob. Suhrballe rent richting de bal. Suhrballe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
phkh - FC Bzovílk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: phkh 38%, FC Bzovílk 62%.
phkh - FC Bzovílk 2:1

51e minuut.
Hrehotz probeert naar een medespeler te passen. Galisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhrballe onderschept slim de pass. Suhrballe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tomíček is nu in balbezit. Tomíček speelt de bal door. Baluha heeft problemen om de bal te vangen. Daniel onderschept slim de pass. Daniel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Palovčák rent richting de bal. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Palovčák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daniel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Daniel kan niet meer verder spelen. Kaman komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Doeltrap. Pochatko trapt de bal weg van het doel. Daar is Kaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomíček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: phkh 55%, FC Bzovílk 45%.
phkh - FC Bzovílk 2:1