Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŠK Bratislava FC Flash Nitra
442 Tactiek narrow
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten good
hopeless Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Kerechanín met een sublieme pass. Osadník is nu in balbezit. Riško is nu in balbezit. Osadník is nu in balbezit. Osadník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Halko geeft een lange en hoge pass. Furto rent richting de bal. Samol bereikt de bal nog maar net als eerste. Furto verovert de bal door een tackle van achteren. Furto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kerechanín rent richting de bal. Kerechanín passt de bal zonder na te denken. Riško is nu in balbezit. Kerechanín is nu in balbezit. Kerechanín schiet op doel. Dandar bokst de bal weg. Daar is Jado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FC Flash Nitra 0:1

24e minuut.
Preloch rent richting de bal. Furto is nu in balbezit. Samol rent richting de bal. Furto onderschept slim de pass. Furto haalt uit met een fantastische trap. Memmolo bokst de bal weg.

28e minuut.
Halko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerechanín onderschept slim de pass. Kerechanín probeert naar een medespeler te passen. Osadník is nu in balbezit. Osadník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Osadník draait met de bal, schiet en ... Jado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riško kopt de bal weg. Kerechanín rent richting de bal. Kerechanín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FC Flash Nitra 0:2

38e minuut.
Kubica onderschept slim de pass. Kubica geeft een lange en hoge pass. Kerechanín is nu in balbezit. Kerechanín schiet op doel. Dandar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FC Flash Nitra 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Bratislava 65%, FC Flash Nitra 35%.
ŠK Bratislava - FC Flash Nitra 0:3

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hromják met de inworp. Alexík geeft een hoge lob. Kerechanín is nu in balbezit. Kerechanín haalt uit met een fantastische trap. Dandar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Faroš heeft problemen om de bal te vangen. Dandar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipko met een snelle inworp. Osadník geeft de bal voor. Kerechanín is nu in balbezit. Kerechanín haalt uit met een fantastische trap. Dandar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FC Flash Nitra 0:4

62e minuut.
Alexík probeert naar een medespeler te passen. Hnida rent richting de bal. Hnida geeft een hoge lob. Kerechanín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerechanín draait met de bal, schiet en ... Dandar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FC Flash Nitra 0:5

76e minuut.
Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadník bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadník passt de bal met de wreef. Kerechanín is nu in balbezit. Kerechanín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FC Flash Nitra 0:6

87e minuut.
Daar is Preloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riško met een sublieme pass. Osadník is nu in balbezit. Osadník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FC Flash Nitra 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Bratislava 73%, FC Flash Nitra 27%.
ŠK Bratislava - FC Flash Nitra 0:7