Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biebers team MiksoTeaM
go go Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 22.5
uitstekend Schieten matig
goed Passen zwak
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Mauser geeft een lange en hoge pass. Pohančánik speelt de bal door. Bezdolniy kopt de bal weg. Cerezo rent richting de bal. Cerezo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Silvestre onderschept slim de pass. Oană speelt de bal door. Petrovický is nu in balbezit. Cerezo onderschept slim de pass. Cerezo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 1:0

7e minuut.
Petrovický is nu in balbezit. Oană probeert naar een medespeler te passen. Rober is nu in balbezit. Rober haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 2:0

10e minuut.
Lobue verovert de bal door een tackle van achteren. Lobue geeft de bal voor. Mauser rent richting de bal. Mauser geeft een lange en hoge pass. Cerezo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sielkík passt de bal zonder na te denken. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal speelt de bal door. Cerezo rent richting de bal. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Pohančánik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 3:0

19e minuut.
Rober is nu in balbezit. Rober passt de bal zonder na te denken. Cerezo rent richting de bal. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Pohančánik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 4:0

20e minuut.
Mauser is nu in balbezit. Mauser speelt de bal door. Rober rent richting de bal. Rober draait met de bal, schiet en ... Pohančánik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 5:0

27e minuut.
Mauser speelt de bal door. Rober is nu in balbezit. Rober probeert naar een medespeler te passen. Cerezo heeft problemen om de bal te vangen. Cerezo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 6:0

31e minuut.
Cerezo is nu in balbezit. Cerezo passt de bal met de wreef. Oană speelt de bal door. Rober is nu in balbezit. Rober haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 7:0

34e minuut.
Jupko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mozolák heeft problemen om de bal te vangen. Mozolák geeft de bal voor. Krulý rent richting de bal. Krulý haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Silvestre speelt de bal door. Mauser is nu in balbezit. Mauser probeert naar een medespeler te passen. Rober is nu in balbezit. Rober haalt uit met een fantastische trap. Pohančánik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 8:0

38e minuut.
Oană kan de bal niet met de borst controleren. Laurinec rent richting de bal. Oană verovert de bal door een tackle van achteren. Oană geeft de bal voor. Cerezo springt en kopt de bal. Pohančánik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Cerezo met een sublieme pass. Bezdolniy rent richting de bal. Bezdolniy speelt de bal door. Oană is nu in balbezit. Oană haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 9:0

44e minuut.
Mauser geeft de bal voor. Klungelig pakt Cerezo de bal. Cerezo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rober de bal. Rober haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 33%, MiksoTeaM 67%.
FC Biebers team - MiksoTeaM 9:0

48e minuut.
Klungelig pakt Mauser de bal. Jupko rent richting de bal. Mauser onderschept slim de pass. Mauser geeft een hoge lob. Cerezo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 10:0

53e minuut.
Seman onderschept slim de pass. Kaçar is nu in balbezit. Seman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Seman krijgt een gele kaart. Kaçar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bezdolniy komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 11:0

55e minuut.
Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rober, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerezo rent richting de bal. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mauser met een snelle inworp. Silvestre rent richting de bal. Silvestre geeft een hoge lob. Cerezo rent richting de bal. Cerezo schiet op doel. Pohančánik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Lobue geeft een hoge lob. Gábik kopt de bal weg. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo geeft een hoge lob. Rober springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 12:0

62e minuut.
Laurinec is nu in balbezit. Laurinec speelt de bal door. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauser geeft een hoge lob. Kaçar rent richting de bal. Kaçar passt de bal met de wreef. Pohančánik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 13:0

73e minuut.
Cerezo kopt de bal weg. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre geeft de bal voor. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Pohančánik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Oană speelt de bal door. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre passt de bal in één keer door. Rober is nu in balbezit. Rober haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lobue rent richting de bal. Bezdolniy speelt de bal door. Kaçar probeert naar een medespeler te passen. Cerezo heeft problemen om de bal te vangen. Cerezo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Petrovický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 14:0

78e minuut.
Tatárka met een sublieme pass. Laurinec is nu in balbezit. Rober verovert de bal door een tackle van achteren. Rober haalt uit met een fantastische trap. Pohančánik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - MiksoTeaM 15:0

81e minuut.
Kaçar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cerezo de bal. Cerezo met een sublieme pass. Rober is nu in balbezit. Rober draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gábik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oană is nu in balbezit. Oană haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cerezo is nu in balbezit. Seman rent richting de bal. Cerezo verovert de bal door een tackle van achteren. Cerezo draait met de bal, schiet en ... Pohančánik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 12%, MiksoTeaM 88%.
FC Biebers team - MiksoTeaM 15:0