Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Zvolen eugcs
5_2_3 Tactiek 442
40% Balbezit 60%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 34.9
average Schieten average
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Krepčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa passt de bal zonder na te denken. Franek rent richting de bal. Franek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinig passt de bal met de wreef. Couto Filho rent richting de bal. Couto Filho haalt uit met een fantastische trap. Lamillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Zvolen - eugcs 0:1

34e minuut.
Kilekoglou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marx met de inworp. Couto Filho heeft problemen om de bal te vangen. Couto Filho geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Viktóry kan de bal niet met de borst controleren. Marinig rent richting de bal. Viktóry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marinig roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Marinig kan niet meer verder spelen. Zehtinski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Zvolen 57%, eugcs 43%.
FC Spartak Zvolen - eugcs 0:1

54e minuut.
Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx geeft een lange en hoge pass. Zehtinski kopt de bal weg. Klungelig pakt Marx de bal. Marx geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Crema is nu in balbezit. Zabava is nu in balbezit. Zabava passt de bal in één keer door. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zabava bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zabava raakt geblesseerd tijdens het duel. Zabava zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Couto Filho rent richting de bal. Couto Filho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Crema rent richting de bal. Brada onderschept slim de pass. Brada probeert naar een medespeler te passen. Franek is nu in balbezit. Franek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Zabava bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabava met een sublieme pass. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Zvolen - eugcs 0:2

83e minuut.
Kondakov rent richting de bal. Kondakov geeft een hoge lob. Zehtinski rent richting de bal. Chreptavičius onderschept slim de pass. Chreptavičius geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santana Ponce kan de bal niet met de borst controleren. Krepčík is nu in balbezit. Krepčík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Zvolen - eugcs 1:2

87e minuut.
Sušina probeert de bal aan de voet te houden. Župan rent richting de bal. Župan met een sublieme pass. Couto Filho rent richting de bal. Couto Filho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Zvolen 56%, eugcs 44%.
FC Spartak Zvolen - eugcs 1:2