Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:44
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.08
  • Stadion: Volcano Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 21598
FC Red Bull Zilina FC Nabudúce
Chimera Tactiek 442
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 23.7
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Daar is Fikár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fikár passt de bal met de wreef. Gostin geeft een lange en hoge pass. Loughlin rent richting de bal. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Javirský bokst de bal weg.

8e minuut.
Seplák bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin onderschept slim de pass. Loughlin met een sublieme pass. Koszycki rent richting de bal. Koszycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 1:0

10e minuut.
Gostin met een sublieme pass. Koszycki is nu in balbezit. Maďar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koszycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fikár wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Majer is nu in balbezit. Gostin onderschept slim de pass. Gostin probeert naar een medespeler te passen. Fikár bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikár schiet op doel. Javirský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin passt de bal in één keer door. Koszycki rent richting de bal. Koszycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 2:0

20e minuut.
Prášek verovert de bal door een tackle van achteren. Prášek geeft een lange en hoge pass. Maďar heeft problemen om de bal te vangen. Fikár bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Maďar de bal. Fikár rent richting de bal. Fikár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fikár passt de bal met de wreef. Loughlin is nu in balbezit. Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszycki draait met de bal, schiet en ... Javirský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 3:0

30e minuut.
Sabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikár onderschept slim de pass. Fikár speelt de bal door. Klungelig pakt Loughlin de bal. Loughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 4:0

34e minuut.
Prášek passt de bal zonder na te denken. Loughlin rent richting de bal. Koszycki rent richting de bal. Koszycki schiet op doel. Maďar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 5:0

35e minuut.
Gostin rent richting de bal. Gostin probeert naar een medespeler te passen. Koszycki heeft problemen om de bal te vangen. Koszycki haalt uit met een fantastische trap. Javirský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 6:0

36e minuut.
Majer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brenchák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loughlin begaat een overtreding. Brenchák roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Brenchák kan niet meer verder spelen. Kĺč komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Fikár bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikár passt de bal in één keer door. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin draait met de bal, schiet en ... Seplák probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 7:0

39e minuut.
Gostin is nu in balbezit. Gostin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koszycki de bal. Koszycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 8:0

40e minuut.
Čermák passt de bal in één keer door. Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostin passt de bal zonder na te denken. Loughlin rent richting de bal. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Loughlin is nu in balbezit. Javirský probeert naar een medespeler te passen. Sandala speelt de bal door. Koszycki rent richting de bal. Koszycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Javirský met een harde bal richting middenveld. Prášek kopt de bal weg. Daar is Fikár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loughlin rent richting de bal. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Javirský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fikár rent richting de bal. Fikár draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Javirský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 14%, FC Nabudúce 86%.
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 9:0

46e minuut.
Inworp. Sandala met de inworp. Gostin rent richting de bal. Gostin geeft de bal voor. Loughlin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Maďar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandala met de inworp. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Javirský met een harde bal richting middenveld. Gostin kopt de bal weg. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Javirský probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Javirský trapt de bal weg. Gostin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Loughlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loughlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sandala kopt de bal weg. Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszycki passt de bal in één keer door. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 10:0

60e minuut.
Vančík passt de bal in één keer door. Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostin passt de bal zonder na te denken. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki draait met de bal, schiet en ... Javirský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Majer kan de bal niet met de borst controleren. Čermák is nu in balbezit. Čermák met een sublieme pass. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala geeft een hoge lob. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki schiet op doel. Javirský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 11:0

64e minuut.
Fikár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostin speelt de bal door. Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 12:0

71e minuut.
Čermák geeft een hoge lob. Loughlin probeert naar een medespeler te passen. Fikár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fikár schiet op doel. Javirský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Varšo probeert de bal met de borst te controleren. Čermák rent richting de bal. Čermák geeft een lange en hoge pass. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 13:0

77e minuut.
Seplák geeft een lange en hoge pass. Gostin kopt de bal weg. Klungelig pakt Sabó de bal. Fikár is nu in balbezit. Fikár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Baraník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandala rent richting de bal. Baraník is nu in balbezit. Sandala verovert de bal door een tackle van achteren. Sandala geeft de bal voor. Javirský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Sandala geeft de bal voor. Daar is Seplák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fikár rent richting de bal. Loughlin rent richting de bal. Loughlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 14:0

87e minuut.
Daar is Fikár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fikár geeft een hoge lob. Loughlin rent richting de bal. Loughlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Čermák kopt de bal weg. Sandala rent richting de bal. Sandala geeft een lange en hoge pass. Loughlin krijgt zijn hoofd ertegen. Javirský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 15:0

89e minuut.
Adamčák rent richting de bal. Loughlin verovert de bal door een tackle van achteren. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Seplák probeert de bal aan de voet te houden. Javirský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 16:0

90e minuut.
Sandala met de inworp. Gostin rent richting de bal. Gostin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fikár de bal. Fikár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 13%, FC Nabudúce 87%.
FC Red Bull Zilina - FC Nabudúce 16:0