Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrubí Kanonieri FK Uzovské Pekľany
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 24
poor Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Hevier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krivý geeft een hoge lob. Salvador krijgt zijn hoofd ertegen. Gyurčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FK Uzovské Pekľany 0:1

7e minuut.
Harvilla passt de bal in één keer door. Greš bereikt de bal nog maar net als eerste. Greš probeert naar een medespeler te passen. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlárik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Hydo is nu in balbezit. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Greš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Greš krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Daar is Pindroh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pindroh met een snelle inworp. Sliacky geeft de bal voor. Chalpuka kan de bal niet met de borst controleren. Cichý bokst de bal weg.

31e minuut.
Staríček rent richting de bal. Staríček passt de bal zonder na te denken. Salvador rent richting de bal. Salvador haalt uit met een fantastische trap. Fajták probeert de bal met de borst te controleren. Gyurčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Greš rent richting de bal. Staríček verovert de bal door een tackle van achteren. Staríček passt de bal met de wreef. Salvador rent richting de bal. Salvador schiet op doel. Gyurčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FK Uzovské Pekľany 0:2

42e minuut.
Harvilla verovert de bal door een tackle van achteren. Harvilla probeert naar een medespeler te passen. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Staríček is nu in balbezit. Staríček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tesák de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrubí Kanonieri 60%, FK Uzovské Pekľany 40%.
Hrubí Kanonieri - FK Uzovské Pekľany 0:2

61e minuut.
Chalpuka is nu in balbezit. Kotlárik onderschept slim de pass. Sliacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sliacky schiet op doel. Cichý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FK Uzovské Pekľany 1:2

63e minuut.
Ravák geeft een lange en hoge pass. Pindroh kopt de bal weg. Daar is Goč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlárik is nu in balbezit. Kotlárik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mička bereikt de bal nog maar net als eerste. Staríček verovert de bal door een tackle van achteren. Staríček probeert naar een medespeler te passen. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FK Uzovské Pekľany 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrubí Kanonieri 51%, FK Uzovské Pekľany 49%.
Hrubí Kanonieri - FK Uzovské Pekľany 1:3