Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Romantik se Mirus Fc
433 Tactiek középpálya
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 47.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen solide


7e minuut.
Bánka onderschept slim de pass. Bánka met een sublieme pass. Makrigiannis rent richting de bal. Makrigiannis schiet op doel. Oszlánczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Romantik se - Mirus Fc 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bánka met de inworp. Waksmundzki geeft de bal voor. Gajer krijgt zijn hoofd ertegen. Oszlánczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Romantik se - Mirus Fc 0:2

18e minuut.
Kakas rent richting de bal. Kakas geeft de bal voor. Inworp. Tortosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waksmundzki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bua is nu in balbezit. Őry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bua onderschept slim de pass. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bua heeft problemen om de bal te vangen. Kölcsey begaat een overtreding. Bua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bua zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kakas rent richting de bal. Makrigiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Makrigiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Romantik se - Mirus Fc 0:3

28e minuut.
Makrigiannis is nu in balbezit. Makrigiannis draait met de bal, schiet en ... Kakas kopt de bal weg. Waksmundzki rent richting de bal. Waksmundzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Őry is nu in balbezit. Waksmundzki verovert de bal door een tackle van achteren. Waksmundzki met een sublieme pass. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer haalt uit met een fantastische trap. Oszlánczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Makrigiannis rent richting de bal. Makrigiannis schiet op doel. Oszlánczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Romantik se - Mirus Fc 0:4

35e minuut.
Kakas met een sublieme pass. Tortosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera begaat een overtreding. Kucsera krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bánka geeft een lange en hoge pass. Pálinger speelt de bal door. Kölcsey is nu in balbezit. Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Bua geeft de bal voor. Oszlánczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer passt de bal met de wreef. Makrigiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrigiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Romantik se - Mirus Fc 0:5

43e minuut.
Waksmundzki met een sublieme pass. Makrigiannis is nu in balbezit. Makrigiannis speelt de bal door. Gajer rent richting de bal. Gajer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Romantik se - Mirus Fc 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Romantik se 81%, Mirus Fc 19%.
Roma Romantik se - Mirus Fc 0:6

50e minuut.
Tortosa passt de bal zonder na te denken. Gajer rent richting de bal. Gajer passt de bal in één keer door. Makrigiannis rent richting de bal. Makrigiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bánka neemt de hoekschop. Waksmundzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Waksmundzki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gajer is nu in balbezit. Gajer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Romantik se - Mirus Fc 0:7

55e minuut.
Waksmundzki passt de bal zonder na te denken. Makrigiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrigiannis speelt de bal door. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oszlánczi niet meer kan verder spelen. Vecsernyés komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gajer rent richting de bal. Gajer speelt de bal door. Waksmundzki met een sublieme pass. Makrigiannis rent richting de bal. Makrigiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Romantik se - Mirus Fc 0:8

83e minuut.
Kucsera onderschept slim de pass. Kucsera geeft een hoge lob. Merati kopt de bal weg. Makrigiannis kan de bal niet met de borst controleren. Makrigiannis schiet op doel. Vecsernyés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pálinger rent richting de bal. Gajer is nu in balbezit. Gajer passt de bal zonder na te denken. Makrigiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrigiannis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vecsernyés probeert naar een medespeler te passen. Réczi is nu in balbezit. Réczi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Makrigiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makrigiannis draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Romantik se 66%, Mirus Fc 34%.
Roma Romantik se - Mirus Fc 0:8