Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.03
  • Stadion: iblisz FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2709
iblisz FC Selyemút Akadémia
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Egervári is nu in balbezit. Egervári geeft een lange en hoge pass. Hornyacsek is nu in balbezit. Kereki is nu in balbezit. Kereki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Katona met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Csehi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koczka. Koczka krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Glöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereki onderschept slim de pass. Kereki probeert naar een medespeler te passen. Hornyacsek rent richting de bal. Hornyacsek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Csizmadia verovert de bal door een tackle van achteren. Kereki onderschept slim de pass. Glöckner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glöckner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iblisz FC 35%, Selyemút Akadémia 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
iblisz FC - Selyemút Akadémia 0:0

48e minuut.
Pethő heeft problemen om de bal te vangen. Prokopp is nu in balbezit. Prokopp passt de bal zonder na te denken. Hornyacsek rent richting de bal. Hornyacsek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dörnyei geeft een lange en hoge pass. Bánfi is nu in balbezit. Hornyacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyacsek draait met de bal, schiet en ... Katona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iblisz FC - Selyemút Akadémia 1:0

75e minuut.
Bártfai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagi. Bártfai raakt geblesseerd tijdens het duel. Pethő met een snel genomen vrije trap. Priskin rent richting de bal. Priskin geeft de bal voor. Hornyacsek probeert de bal met de borst te controleren. Hornyacsek haalt uit met een fantastische trap. Katona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bank geeft een lange en hoge pass. Bodrogi is nu in balbezit. Bagi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Egervári geeft een lange en hoge pass. Csizmadia rent richting de bal. Csizmadia passt de bal in één keer door. Bártfai rent richting de bal. Bártfai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
iblisz FC - Selyemút Akadémia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iblisz FC 54%, Selyemút Akadémia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
iblisz FC - Selyemút Akadémia 1:1