Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zöld Sasok IX 1.FC Kraftwerk Düsseldorf
Normal Tactiek tactic3
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 37.7
unsatisfactory Schieten good
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Bilicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pool zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Meszesán rent richting de bal. Klasić onderschept slim de pass. Klasić speelt de bal door. Lovin rent richting de bal. Lovin schiet op doel. De bal raakt de paal. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Garai de bal onder controle te krijgen. Bilicz is nu in balbezit. Garai onderschept slim de pass. Garai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:1

17e minuut.
Pool probeert naar een medespeler te passen. Pelikán rent richting de bal. Lovin verovert de bal door een tackle van achteren. Lovin haalt uit met een fantastische trap. Szentannai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:2

18e minuut.
Tihanyi probeert naar een medespeler te passen. Sütő bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovin draait met de bal, schiet en ... Szentannai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:3

23e minuut.
Pool geeft een lange en hoge pass. Villamizar heeft problemen om de bal te vangen. Lovin is nu in balbezit. Lovin draait met de bal, schiet en ... Szentannai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:4

25e minuut.
Csöregh rent richting de bal. Klasić onderschept slim de pass. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar geeft een hoge lob. Lovin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar passt de bal in één keer door. Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovin schiet op doel. Szentannai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:5

30e minuut.
Lovin rent richting de bal. Lovin schiet op doel. Szentannai probeert wanhopig de bal te grijpen. Garai rent richting de bal. Garai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai is nu in balbezit. Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:6

35e minuut.
Lovin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barbier komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Csöregh heeft problemen om de bal te vangen. Villamizar is nu in balbezit. Klungelig pakt Villamizar de bal. Villamizar geeft de bal voor. Klungelig pakt Barbier de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:7

41e minuut.
Daar is Klasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klasić met een sublieme pass. Klungelig pakt Barbier de bal. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöld Sasok IX 78%, 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 22%.
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:7

49e minuut.
Garai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sütő de bal. Garai geeft de bal voor. Villamizar rent richting de bal. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geçirmez komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Barbier is nu in balbezit. Barbier speelt de bal door. Daar is Garai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garai haalt uit met een fantastische trap. Szentannai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:8

54e minuut.
Caccavello verovert de bal door een tackle van achteren. Caccavello passt de bal in één keer door. Barbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbier haalt uit met een fantastische trap. Szentannai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:9

55e minuut.
Sütő geeft een hoge lob. Pool rent richting de bal. Pool met een sublieme pass. Barbier rent richting de bal. Barbier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cervoni komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Barbier is nu in balbezit. Garai is nu in balbezit. Barbier is nu in balbezit. Garai rent richting de bal. Garai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Geçirmez geeft de bal voor. Csöregh is nu in balbezit. Villamizar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villamizar krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Caccavello passt de bal zonder na te denken. Pool is nu in balbezit. Pool geeft de bal voor. Daar is Villamizar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Csöregh de bal. Klasić met een sublieme pass. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar geeft de bal voor. Barbier rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kałuszewski komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pool zal de hoekschop nemen. Caccavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccavello draait met de bal, schiet en ... Pelikán probeert de bal aan de voet te houden. Szentannai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:10

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szentannai niet meer kan verder spelen. Buza komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Klasić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caccavello probeert naar een medespeler te passen. Kałuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Caccavello passt de bal in één keer door. Kałuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Garai de bal. Garai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kasztel kopt de bal weg. Caccavello controleert de bal met de borst. Caccavello passt de bal met de wreef. Garai rent richting de bal. Garai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:11

70e minuut.
Meszesán passt de bal met de wreef. Sefer is nu in balbezit. Sefer geeft de bal voor. Garai rent richting de bal. Garai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pool neemt de hoekschop. Buza met een sublieme pass. Nicosia kopt de bal weg. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:12

72e minuut.
Garai passt de bal in één keer door. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool probeert naar een medespeler te passen. Barbier rent richting de bal. Barbier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pool is nu in balbezit. Pool geeft een lange en hoge pass. Kałuszewski speelt de bal door. Garai is nu in balbezit. Garai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:13

75e minuut.
Mikhárdi rent richting de bal. Barbier onderschept slim de pass. Barbier passt de bal in één keer door. Garai rent richting de bal. Garai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Pool met een sublieme pass. Caccavello probeert naar een medespeler te passen. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai draait met de bal, schiet en ... Buza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:14

81e minuut.
Barbier geeft een lange en hoge pass. Garai kan de bal niet met de borst controleren. Kałuszewski rent richting de bal. Kałuszewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pelikán de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:15

87e minuut.
Caccavello onderschept slim de pass. Caccavello passt de bal zonder na te denken. Barbier rent richting de bal. Barbier haalt uit met een fantastische trap. Buza probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöld Sasok IX 82%, 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 18%.
Zöld Sasok IX - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:15